Bagels med kød og svampepasta

Bagels med kød og svampepasta

1-2 strenge bagels, 15 dag med ristet kød (paringer), 10 en dag svampe, 3 skeer smør eller margarine, ske med tyk fløde, salt, peber, Grøn salat, en pude med rød peber

Vask svampene og rengør skakterne. Gryderet med en del af fedtet (1 ske), afkøles og føres gennem kødkværnen sammen med kødet. Tilsæt smør til blandingen, fløde, drys let med salt og peber. Bland alle ingredienser grundigt, indtil de er ensartede. Vask paprika, skære roden af, fjern reden og skær i fire dele. Læg massen i en pose med en nål og klem den langs hele omkredsen af ​​hver bagel. Placer bagels på salatbladene og dæk dem med en rund bakke eller skål; pynt med paprika.

 

Kiks med sild og æblepasta

1 en pakke kiks, 40 en dag med sildfilet, 45 en dag med æbler, 10 en dag smør eller margarine, tomat

Vask æblerne, skræl huden, eller lad den være tændt, hvis den er sund, udhul rederne. Før æblerne og sildefiletene gennem en fødevareprocessor, tilsæt margarine og riv den glat. Brug en nål til at presse små dekorative elementer på krakkerne og læg dem på bakken. Pynt det hele med tomatpartikler.