Husets vin med syltetøj

Husets vin med syltetøj

Hjemmelavet vin med syltetøj, kompotter og andre konserves.

I vores hjemmehobby - intet behøver at begrænse os!

Der er en mulighed for at ombygge loftet, uønsket papirstop tændt hjemmelavet frugtvin. Til dette formål skal du have en sukkermåler (vinmåler) hvilket er nødvendigt for at kontrollere sukkerniveauet, og du skal have resterende vinudstyr: ballon / cementeringsbeholder, prop, gæringsrør, træk rør.

Inden du fortsætter, skal kontrolleres omhyggeligt, vil vores konserves være egnede til behandling. Du skal kontrollere, om de ikke er brudte, og om de lugter godt. Brug ikke konserves, der viser symptomer på forringelse, det kan påvirke vores helbred og føre til en forringelse af hele vinindstillingen.

Hjemmelavet frugtkonserver (papirstop, kompotter) de indeholder normalt en stor mængde sukker. Det grundlæggende trin i forberedelsen af ​​indstillingerne vil være at blande papirstop i varmt vand, således at sukkerniveauet på sukkermåleren efter afkøling ikke overstiger 22-23 Blg (Ballingi, 22-23g sukker pr. 100 g vinindstilling). Hvis vi allerede har indstillingerne klar, hæld det venligst (efter afkøling) i fermentoren og forsur forsigtigt ved tilsætning af citronsyre eller fortrinsvis ved tilsætning af hele citroner. Det er vanskeligt utvetydigt at definere proportionerne på forhånd, fordi hver indstilling på produkterne vil være forskellige (forskellige konserves har forskellige sukkerindhold, nogle er sødere, andre kan være sure), dog kan du acceptere, at i tilfælde af søde konserver skal det være nok 1 citron på 10 liter indstilling. Det er nødvendigt at tilføje næringsstofopløsning og gær til sådanne forberedte indstillinger. Når du vælger en næringsstofopløsning, det skal bemærkes, at det er et næringsmedium med vitaminer, muligvis høj kvalitet, f.eks.: ENARTIS Special eller ENARTIS Supervit medium, når du vælger gær - er det bedst at købe vin gær aktiv med stærke vine, f.eks.: EzFerm, alternativt kan gær bruges til rødvin: RedFruit eller til hvide vine: AromaHvid. Fermenteringstiden bør ikke være længere end 14-21 dage.

Hvis vinen fungerer godt, vi kan tilføje flere krukker med marmelade til fermentoren med mellemrum 2-3 dagtimerne. Når du tilsætter mere papirstop, skal du altid blande dem først i lidt vand (vi behøver ikke at holde sig til reglen her 22-23 Blb).

Du kan også bruge SpiritFerm TURBO Frugtgær til at fermentere vin fra syltetøj. Disse er gær
destillerier beregnet til frugtindstillinger, 1 posen skal vare i 25-50 liter
sådan en indstilling på papirstop. Bemærk venligst, at bruge TURBO Frugtgær, der er ingen grund til det
tilsæt til næringsstofopløsningen. Fermenteringstid til 7 dage, op til 18%.

Efter ca. 14 dage efter, at det sidste parti syltetøj blev tilsat til fermentoren, vi kan fortsætte med den første hældning af vores syltetøjsvin over sedimentet i en ren beholder. Resten af ​​proceduren er den samme, som med enhver anden frugtvin.

Fundet på google via:

  • vin med syltetøj
  • wino z zemu
  • dåse vin
  • hvordan man laver vin af marmelade
  • frugtvin
  • vinopskrift med marmelade
  • hvordan man laver vin af syltetøj