Hvilken alkohol til tinkturen

Hvilken alkohol til tinkturen

En af de grundlæggende ingredienser i enhver tinktur, en ingrediens, uden hvilken ingen tinktur kan fremstilles - er alkohol.

Butiksånd - er det grundlæggende råmateriale til fremstilling af tinkturer, tilgængelig for alle. Butiksånd sælges med styrke 95%. Her skal du huske, at ren ånd ikke skal bruges til at forberede tinkturen 95%. Ikke fordi tinkturen bliver for stærk, men det er relateret til smagsekstraktion af ingredienserne, der bruges til at forberede tinkturen. Aromaekstraktion er med andre ord "ekstraktion" af aromaer fra de ingredienser, vi ønsker at lave en tinktur. alkohol 95% det tillader ikke fuld udvinding af frugten og bevarer simpelthen frugten i verden. Alkoholen, der bruges til at forberede tinkturen, bør ikke være stærkere end 70%, 70% dette er den øvre grænse, der ikke bør overskrides. En tinktur fremstillet af sådan alkohol vil altid have en mere intens farve og rigere aroma.

Sådan får du alkohol til tinktur 70%

Den nemmeste måde er at have en alkoholmåler. Vi måler indholdet % ren alkohol og tilsæt derefter langsomt vand. Efter hver del af det tilsatte vand, vi blander alt sammen, afsat til 10-20 minutter og mål med markøren. Vi gentager proceduren, indtil den optimale effekt opnås, f.eks.: 65-70%. Vi har brug for at vide, hvornår "bekymrende" alkohol, at hver indikator har en bestemt temperatur på væsken, som den er skaleret til. Hvis temperaturen på vores alkohol er forskellig, men vi svæver stadig omkring stuetemperatur, husk at forskellen kan være 1-2%.

En anden måde er at bruge de udviklede tabeller til at blande ånden. Antagelsen er, at vi blander butiksånd med styrke 95%:

736ml spiritus 95% + 291ml vand = opløsning på ca. 70%

631ml spiritus 95% + 400ml vand = opløsning på ca. 60%

 

En anden type alkohol, hvorfra vi kan fremstille en tinktur, er forskellige typer hjemmedestillater (naturligvis i lande, hvor produktionen af ​​destillater er lovlig). Mere om typerne af destillater i artiklen: Hvilket destillat til en tinktur. Destillater kan have forskellig styrke, derfor som det er tilfældet med butiksånd, du er nødt til at fortynde dem til styrken nedenfor 70%. Fordelen ved hjemmedestillater er deres pris. Det er meget billigere at fremstille et destillat derhjemme end en spiritus, og kvaliteten af ​​det hjemmelavede destillat er ofte meget bedre end butikkens alkohol.

 

Den sidste alkohol, man stødte på ved fremstilling af tinkturer, er øl. Bare sådan, vores butiksøl er en ingrediens i mange lækre, selv de ikoniske tinkturer. Et glimrende eksempel på en sådan tinktur er Porterówka - tilberedt på mørk Porter-øl, andre almindeligt anvendte øl er strontiums og lagers.

Denne artikel blev fundet på Google Søgning, inklusive. gennem følgende nøglesætninger:

  • alkohol til tinktur
  • ånd til tinktur
  • alkohol 70% hvordan
  • opskrift på whisky lavet af spiritus
  • hælde alkohol
  • hjemmelavede tinkturer
  • hvilken ånd for tinkturer
  • hvilken ånd for tinkturen?
  • hvordan man får ånd 70%
  • ånd i tinkturer