Bourbon Whisky - direkte fra USA

Bourbon Whisky - direkte fra USA

Whiskys historie i USA er meget lang og rig - denne drink dukkede op på det amerikanske kontinent praktisk talt på tidspunktet for de første bosætters ankomst fra de britiske øer., og siden da har det slået sig ned for godt. Det er nok bare at sige, at der i øjeblikket produceres mange whiskysorter i USA, som næsten er ukendte andre steder i verden, og deres karakteristiske smag i sig selv, aroma og farve, at de ikke kan forveksles med noget andet.

Men hvor skal nogen starte, der ønsker at kende alle skatte af amerikansk whisky? Bourbon vil helt sikkert være det bedste forslag her, en af ​​de to - ved siden af ​​Tennessee Whisky - de vigtigste og mest kendte sorter af denne drink fra USA.

Som mange andre typer amerikansk whisky, også Bourbon har en amerikansk region, som kan betragtes som hans hjemland - det er staten Kentucky, som langt størstedelen af ​​producenterne af denne drink kommer fra, og mange gourmeter betragter det som ens, at Bourbon fra enhver anden stat ikke engang har ret til at smage mindst halvt så godt, som den, der er fremstillet i Kentucky. Historien om denne drink er meget rig, og dateres sandsynligvis tilbage til det 17. århundrede, da produktionsmetoden blev udviklet i sin oprindelige form af en præst ved navn Elijah Craig. Det er værd at bemærke, at der er mange love relateret til produktionsprocessen for denne type whisky, takket være hvilken det altid bevarer sin karakteristiske smag og aroma.

Den første betingelse, som Bourbon skal opfylde for overhovedet at blive anerkendt af ægte gourmeter, er brugen af ​​tønder lavet af egetræ i sin produktion.. Okres leżakowania w beczkach dębowych jest bardzo różny, afhængigt af det specifikke destilleri, men under alle omstændigheder skal det være mindst fire år. Oprócz tego niezwykle ważne są zarówno same drożdże gorzelnicze (znane specjalistyczne drożdże do zacierów zbożowych) såvel som det korn, der blev brugt til dets produktion. Podobnie jak i praktycznie wszystkie inne rodzaje amerykańskich whisky również i Bourbon jest wytwarzany z zupełnie innych rodzajów zbóż i z użyciem innych szczepów gorzelnianych drożdży niż te trunki, som traditionelt blev produceret på de britiske øer - dette skyldes hovedsageligt de sædvanlige vanskeligheder med at få adgang til visse råvarer på det amerikanske kontinent. Hovedingrediensen i Bourbon er majs - selvom det kun i nogle sorter udgør størstedelen af ​​kornblandingen, men indholdet skal være minimum 51%. Ciekawostką mogą być tutaj również drożdże gorzelniane, der bruges i produktionen. Meget ofte tilsættes mindst en lille del af gæren, der blev brugt til produktionen af ​​den foregående batch, hvilket også er meget vigtigt for at opnå den karakteristiske smag og aroma.

Bourbon-produktionsprocessen kan virke ret kompliceret, men alle disse procedurer er simpelthen nødvendige for dette, at lave en drink, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne gourmeter. Måske er det mest berømte mærke involveret i produktionen af ​​Bourbon den berømte Jim Bean, og det er her, det er værd at starte dit eventyr med denne særlige whisky. Vi kan roligt sige, at Bourbon bestemt er en af ​​de mest interessante sorter af denne drink fra alle dem, der stammer fra staterne, derfor burde absolut enhver gourmet prøve det mindst én gang - alligevel, dens usædvanlige smag og aroma gør, det er meget let at forelske sig i ham!

Fundet på google via sætninger:

  • bourbon whisky
  • whisky destillation
  • whisky typer
  • destillation af sedimentationstank
  • hvilken gær til bourbon
  • amerikanske bourbon typer
  • bourbon er en række whisky?
  • bourbon whysky
  • bourbon destillation
  • berømt whisky