Campari - sandsynligvis den bedste bitre i verden!

Campari - sandsynligvis den bedste bitre i verden!

Personer, som bare lærer alkoholer at kende, er normalt tilfredse med oplysningerne om det, at Campari er en bitter likør. Men når de smager på den italienske delikatesse lige fra Milano, vil de helt sikkert komme til konklusionen, at hans definition ikke er streng. Rent faktisk, i dens tilfælde har vi at gøre med en vis generalisering, for udsagnet er meget tættere på sandheden, at Campari er bitter. Hvilken alkohol taler vi om, og hvad vi skal vide om den?

Den mest klassiske kombination - rød italiensk + Appelsinjuice

Den mest klassiske definition siger dette, at bitter er en drink med et ret højt alkoholindhold, blandt mange andre skelnes han dog primært af dette, at det er aromatiseret med ekstremt bitre urter, planter, og undertiden også intens citrus, udtryksfuld smag. I begyndelsen af ​​sin karriere blev bitter ikke brugt til dette, at nyde det. Ja, det blev drukket regelmæssigt, normalt havde det imidlertid en skæbne, som vi ville kalde medicinsk i dag. Efter måltidet garanterede det god fordøjelse, når det blev nået efter en overdådig fest, du kunne være sikker, at den næste dag vil gå uden unødvendige "fornemmelser". Først med tiden fandt de bitre de første opmærksomme entusiaster, at en meget bitter smag kan være hans store aktiv, en gang blev du forelsket i ham, det var allerede vanskeligt at stoppe en svimlende karriere, ligesom denne alkohol gjorde. Interessant, bitter fandt sine entusiaster ikke kun på det europæiske kontinent, men også i andre dele af verden, og dens popularitet er stadig usædvanligt høj.

Interessant, det tog ikke lang tid, og det blev opdaget, at bitter kan være en god ingrediens i drinks og cocktails, dens bitre note behøver slet ikke at være dominerende. i øvrigt, anerkendt, at bitter understreger perfekt smagen af ​​andre komponenter i drikkevarer, så i dag kan vi mødes med omhyggelige bartendere, at enhver god drink skal have en smule Campari i. Hvis vi selv vil finde ud af det, kan vi blive bitters beundrere, vi skulle starte med meget enkle drinks med tilføjelsen af ​​Campari. Den mest klassiske består af 25 milliliter (et lille glas) Campari, 75 milliliter sodavand og is, Sodavand kan dog erstattes med appelsinsaft med en tydelig smag og aroma. Campari Soda og Campari Orange er klassikere i genren, Derfor bør det på ingen måde skuffe os at lære disse drikke at kende.

Der er mange alkoholer på markedet, der smager meget lig den originale drink. Der er endda nogle alkoholpletter, der afspejler smagen af ​​denne likør, En af de bedste Campari-smag på markedet er den svenske likør Red Italian. Takket være det kan vi lære smagen af ​​denne unikke bitre at kende og tilberede unikke drinks derhjemme.

Fundet på google via sætninger:

  • campari drikker med juice
  • Campari drikker
  • er campari sund
  • bitter smag af destillatet
  • hvordan campari smager
  • hvordan man kan efterligne campari biter
  • komponenter af drikkevarer