Hjemvin lavet af korender

Hjemvin lavet af korender

Hjemmelavet vinbær.

Ribs er af stor diætisk betydning, er en fremragende kilde til mange vitaminer: EN, B1, B2, i C, indeholder organiske syrer, garbniki, fiber, jernforbindelser, calcium og sporstoffer.

Det skal nævnes, at solbær har flere vitaminer og sporstoffer end hvide og røde ribs. Perioden med frugtning og høst (afhængigt af typen) falder fra juli til

slutningen af ​​august. Hvide solbær er et meget let og yndefuldt materiale til husvine, De anbefales til folk, der starter deres eventyr med hjemmevin.

Rips giver let op juice, fermentere let og ofte selvklare hurtigt. Ribs er ikke en dyr frugt, den er let at dyrke og kan bruges til tørre og søde vine, enkeltfrugt eller kombinere med andre frugter, opnåelse af vin med flere frugter. Valg af frugt til at forberede din vin, Vær opmærksom på, at de er fuldt modne og ikke for sure.

Husk ikke at fortynde mosten for meget, når du tilbereder vinen (tilsæt ikke for meget vand til frugten), for den resulterende vin vil have en svag smag (for lidt ekstrakt, der er tale om en "tom" vin) og vil være tilbøjelige til sygdom. Den øverste grænse for fortynding er 2 liter vand (vand + sukker) på 1 kg frugt - denne grænse bør ikke overskrides. I tilfælde af meget sure ribs kan vi tilberede en blandet vin ved at tilsætte den til ribs: æbler, agrest, hindbær eller enhver anden frugt, der kommer til at tænke på.

Vinbær opskrifter, indstillinger for en 15l ballon:

Let husvin 12%:

 • frugt 4,5 kg
 • vand 5,5 l
 • sukker 1,8 kg

Husets vin stærkere 18%:

 • frugt 5 kg
 • vand 5l
 • sukker 3 kg

Blandet vinbær 16-17%:

 • rødbær 5 kg
 • solbær 1 kg
 • vand 5l
 • sukker 3 kg

Blandet vinbær, stærk (16-17%):

 • solbær skal 3l
 • stikkelsbær skal 1,5 l
 • æble skal 1,5 l
 • jordbær skal 0,5 l
 • vand 3,5 l
 • sukker 2 kg

Når du vælger gær til solbærvin, anbefaler vi italiensk aktiv gær: ENARTIS Ferm AromaWhite eller ENARTIS Ferm RedFruit og ENARTIS START eller SUPERIT medium.

Hvad angår solbær, for vinproducenter er de en meget mere ønskelig ingrediens i hjemmevine. Solbær har meget mere ekstrakt, mørkt farvestof og vitaminer. På grund af dens aroma, Solbær bruges sjældnere til at fremstille lette enkeltfrugtvine. De bruges snarere til tunge, dessertvine, beregnet til lang opbevaring (2-3 lappe) eller som coupagevine (blanding med andre vine, for at forbedre farven, smag og lugt af "svagere" vin, gælder mest 0,5 op til 1 liter solbærvin til 20 liter anden dessertvin).

Fundet på google via:

 • solbær vin
 • solbær vin
 • rødbær vin
 • rødbær vin
 • Hvordan man laver vinbær
 • solbær vin
 • rødbær vin opskrift