Garver - beriger buket vin

Garver - beriger buket vin

Taniny są jeszcze stosunkowo mało znanym środkiem w produkcji i podnoszeniu walorów wina. Włoska firma ENARTIS przez wiele lat badała i studiowała wpływ egzotycznych garbników, på de enkelte faser af vinfremstilling og hvilken effekt det vil have på det endelige produkt.

Mange års forskning har bevist, at brugen af ​​de rigtige tanniner i den rigtige mængde, har utvivlsomt en positiv effekt på vin, korrigerer dens mangler, understøtter ekstraktion af naturlige tanniner indeholdt i frugten, letter efterfølgende afklaring, stabiliserer de partikler, der er ansvarlige for vinens farve, understøtter virkningen af ​​antioxidanter, eliminerer protein-uklarhed, beriger buket vin.

Så vi alle kan drage fordel af disse vidunderlige effekter af tanniner, vi præsenterer for alle

For vinproducenter, ENARTIS TANENOL-produktserien, som består af præparater af tanniner fremstillet af druer og rød frugt, og præparater af garvestoffer af egetræ. En bred vifte af mulige kompositioner giver dig mulighed for at løse næsten alle organoleptiske og teknologiske krav.

Sådan vælger du det rigtige produkt og dosis til vores vin?

Der er en enkel metode til organoleptisk kontrol af brugt tannin og foretage indledende smagsforsøg. Denne metode består i at opløse 1 g TANENOL i 100 ml rent vand indeholdende 13% alkohol. Efter opløsning har vi en klar opløsning, der kan tilsættes i en andel på 1 ml pr. 100 ml vin (hvilket svarer til dosen 10 gram TANENOL pr 100 liter vin)

Hvornår skal du bruge det??

TANENOL-produkter kan bruges i starten af ​​vinproduktionsprocessen, under frugt maceration eller gæring i papirmassen. Den mindste kontakttid med vinen er
1 uge, og maksimumet er jo længere jo bedre.

Tilgængelige produkter i WinoHOBBY-tilbudet:

  • TANENOL CLAR - granuler - tilgængelige mængder: 5g, 20g, 50g i 1 kg
  • TANENOL FRUITAN - granulat - disponible mængder: 5g, 20g i 1 kg
  • TANENOL RØD FRUGT - granulat - tilgængelige mængder: 5g, 20g i 1kg – polecane do użycia wraz z drożdżami ENARTIS Ferm Red Fruit

 

Fundet på google via:

  • tanninvin
  • hans land
  • taniny wino
  • 1g land
  • til hvilke vine tannin
  • taniny winarskie
  • vin tanniner hvordan man anvender