Vi retter sukkerfejl - er det endda muligt?

Vi retter sukkerfejl - er det endda muligt?

Brug af sukker til hjemmeproduktion af alkohol er almindelig, men nogle gange ser det ikke meget behageligt ud, måneskins eftersmag. Fjernelsen er næsten aldrig let og paradoksalt nok er det meget lettere at håndtere fjernelsen fra måneskin end f.eks.. lavet af cider tilsat sukker.

Lidt teori

Bimbrowy posmak i zapach jest efektem fermentacji prowadzonej na białym cukrze. Sukkeret i sukker handler egentlig kun om 97%, og resten 3% de er forbedringer, blegemidler og antiklumpningsmiddel, i det mindste ifølge de officielle data fra sukkerfabrikken ... Hvad mere er der virkelig?, svært at gætte, men allerede i denne "minimumversion" kan der opstå et problem. Alle disse sukkeradditiver er kun et problem - det andet er sukkerkemien. Hvidt sukker er saccharose, sværere, som skal nedbrydes af gær til monosaccharider og først derefter bruges til gæring. Hele problemet er dette, at næsten alle disse faser producerer nogle biprodukter. Der er ikke mange af dem, og ikke så meget, så de bliver sundhedsskadelige, men det er nok, for at forkæle smagen af ​​mere sarte spiritus.

Nu, da du allerede ved det, hvor kommer den dårlige smag fra, Du kan begynde at analysere måder at fjerne det på, den enkleste synes at være filtrering eller brugen af ​​aktivt kul, men det er ikke de eneste muligheder

Filtrering og kulstof? Det er ikke altid en god idé!

Aktivt kul har denne store fordel, at det kan beholde en lang række stoffer. Desværre kan denne fordel blive en ulempe. Så længe du renser præ-måneskin på denne måde, der vil ikke være nogen problemer. Produktet kan være lidt mere forurenet end renset spiritus, så der vil heller ikke være nogen lugt eller smag af måneskin. Efter destillation kan en sådan drink næsten ikke skelnes fra spiritus. desværre, hvis du vil fjerne måneskinsnoter, f.eks. færdiglavet cider, det er tilbage at se, at du ikke kun får et notat af måneskin fra det, men også mange aromaer og smag, som bestemmer drikkens identitet, fordi aktivt kul slet ikke er selektivt.

Når det kommer til filtrering, skyldes dens begrænsede effektivitet primært dette, at det ikke holder de opløste forbindelser, og det er det, de er ansvarlige for smag og lugt. Selvfølgelig, at passere gennem et sæt filtre, for eksempel 1000, 200 jeg 0 kan hjælpe til en vis grad, men enhver operation, hvilket vil føre til fjernelse af måneskinsnoter, det vil også fjerne nogle af de foretrukne aromater.

Hvad der er tilbage? Projekter!

Der er sådanne smag, som ganske effektivt dræber noterne af måneskin i selv ganske stærke drikkevarer. Hvidløg er den mest effektive på dette område, men jeg skyder i blinde, at det ikke passer til dit smagskoncept. Blommer er lidt værre, hindbær, krydderier og - måske overraskende - sukker. Intet dræber også smagen, hvilket sukker, men husk, at hvis der stadig er gær i drikken, tilsætningen af ​​sukker genoptager gæringen. Hvad angår de andre krydderier - selvfølgelig kan de ikke bruges i enhver situation, men hvis der mærkes en note af måneskin i kirsebærtinkturen, du kan tygge hende op med et par blommer (tørret eller frisk, men snarere ikke røget, på grund af dette, at det ville behandle pesten med kolera). Krydderier passer godt sammen med cider. Så som du kan se fra dette enkle eksempel, ikke alle opskrifter går tabt, hvis du bruger sukker, selvom noget går galt. Designe drikkevarer er desværre en ujævn vej, og nogle gange fører det til produkter, mildt sagt, ikke opmuntrende, men se - ethvert problem kan gøres. Endelig er det værd at citere endnu en historie fra en forfatter af tinkturer. Spurgte om det, hvad man dræber eftersmag af måneskin i alkohol, han svarede, helst Mentos eller Halls, og det hele afhænger, hvor meget at drikke. Velsign dig!

Fundet på google via sætninger:

  • hvad man skal krydre måneskin, så det ikke stinker
  • hvordan man kan slippe af med smagen af ​​måneskin i sukkerdestillat
  • hvad man skal krydre mos før destillation
  • hvad man skal lægge i sukkermosen for ikke at stinke
  • hvad du skal tilføje til mos for at forbedre smagen
  • hvad skal man tilføje til måneskin, så det ikke stinker
  • sukker, hvordan man kan slippe af med lugten af ​​måneskin
  • hvad man skal dræbe smagen af ​​måneskin
  • hvad skal man tilføje til måneskin for at miste smag og lugt
  • lugten af ​​måneskin