Hvilket destillat at vælge til tinkturen

Hvilket destillat at vælge til tinkturen

Som vi allerede ved, god alkohol er en af ​​de grundlæggende ingredienser i enhver tinktur, en ingrediens, der kan have en enorm indflydelse på smagen af ​​vores hjemmelavede tinktur. I lande, hvor destillation i hjemmet er fuldt ud i overensstemmelse med de gældende love der, du kan vælge mellem forskellige typer destillater: sukker, frugt flager, korn. Hver af disse destillater er forskellige, har andre fordele og ulemper. De største fordele ved destillater generelt er deres pris og kvalitet. Prisen for at producere et destillat derhjemme er meget lavere end at købe spiritus eller vodka i en butik, og kvaliteten er ofte uforlignelig bedre end butiksprodukter.

Jeg vil også gerne appellere her, at: Destillat er ikke det samme som Moonshine! Mærkelig? Altså nej. At rejse rundt i verden og møde forskellige mennesker på deres vej (mennesker mere eller mindre forbundet med produktion af alkohol), besøger små familiedestillerier i Østrig, drikker regionale destillater i Tyskland - har jeg lært, de ord destillat og måneskin betyder noget andet! Moonshine er et produkt lavet i en fart, ikke opmærksom på kvaliteten af ​​de anvendte ingredienser, ofte produceret på kameraer af lav kvalitet. Sådan alkohol er ofte af dårlig kvalitet, med en dårlig smag og en ildelugtende lugt. Destillat er et produkt lavet med et hjerte. Efter alle reglerne for destillation, ved hjælp af råvarer af højeste kvalitet, god destillationsgær og højkvalitets destillationsapparat. Disse kan være frugtdestillater af høj kvalitet samt lækre og delikat smagede kornvodkaer, hvorefter du ikke får hovedpine den næste dag.

Ved at forberede destillatet til tinkturen, som i tilfældet med ånden til tinkturen, vi skal opnå dens rette kraft 60-70%. Jeg skrev mere om det i artiklen: Hvilken alkohol til tinkturen.

Et af de mest populære destillater er sukker

Cukrówka er det sproglige navn på en indstilling, der inkluderer vand og sukker. Sukkeret opløses i den rigtige mængde vand, og derefter tilsættes den passende destilleringsgær, f.eks.: COOBRA destillerigær eller SpiritFerm destillationsgær. Efter at en sådan indstilling er gæret destilleres den, resultatet er ren alkohol med en styrke på 80 til lige 95% (styrken af ​​det opnåede destillat afhænger af det aktuelle destillationsapparat). Sådan alkohol kaldes også almindeligt sukker. Fordelen ved sukker er deres meget lave pris (stort set afhængig af sukkerpriserne), høj produktionshastighed i gennemsnit fra 2 gør 8 dage fra tidspunktet for holdning til at modtage alkohol, neutral smag.

Et af de bedre destillater er brandy

Winiak er dagligdags, oprindeligt navn på destillatet dannet efter destillation af den frugtagtige indstilling. Vi kan bruge enhver form for frugt, der passer os til en brandy. Du bør også få den passende frugtgær. Frugterne, hvorfra vi agter at destillere brandy (frugt destillat) skal være af god kvalitet: moden, velsmagende, aromatisk. Knus frugten og fermenter efter tilsætning af sukkerlage med specialgær til gæring af frugtsæt, f.eks.: SpiritFerm Turbo Frugt. Når gæringen er afsluttet, destillerer vi indstillingerne, og vi får aromatisk alkohol. De mest berømte i verden alkoholer opnået på denne måde er:

  • Calvados - æble destillat
  • Śliwowice - destillater opnået fra blommer
  • Brandy, Grappa, Koniak, Metaxa - destillater fremstillet af druer eller presserester efter vin gæring

Fordelen ved disse destillater er deres lækre smag, hvilket i høj grad vil påvirke tinkturens sammensætning, det vil perfekt supplere det ved f.eks. at tilføje: blomme destillat til blomme tinktur eller kirsebær destillat til kirsebær tinktur. Du skal dog tænke over det, om det opnåede destillat ikke er værd at opbevare, alder på egetræsflager og få en vidunderlig brandy (Polsk hjemmelavet cognac).

Kvalitet korn vodka

Korndestillater er produkter opnået ved destillation af kornmos. Korrekt tilberedt korn, malt eller andre stivelsesholdige produkter (majs, kartofle, ris, etc..), gennemgår mosning, dvs. processen med at omdanne ufermenteret stivelse til velgærende enkle sukkerarter. Derefter, efter tilsætning af den passende art af destillationsgær til mosen, finder gæringen sted. Sådan opnås kornvodka, hvilket ofte er meget bedre end mange vodka i butikshylden. Til kvalitet og velsmagende korndestillater, hvis produktion er tidskrævende og besværlig, Du bør også overveje, om det er værd at opbevare og smage dem efter aldringsperioden.

Denne artikel blev fundet på Google Søgning, inklusive. gennem følgende nøglesætninger:

  • alkohol til tinkturer
  • hvilken ånd for tinkturen
  • tinktur juli
  • hvad gær til frugtindstillinger
  • frugtpressetinkturer
  • sætte ånden
  • hjemmebrandy