Middag på græsset

Picnic i Złoty Sands afholdes normalt på "Karakaczański Stan” eller "Łowna Sreiasto"”. Trætte turister, efter at have klatret utallige smalle klippetrin og rive gennem en tunnel viklet med lianer, endelig når deres mål, overrasket over, at de kommer ind i den oprindelige landsby. Frit placerede bladhytter, udendørs køkken, lugten af ​​ristning af kød på grillen og interessant, lavet af tyk, servitriseres kostumer af sort klæde - sæt dem straks i stemningen på et bjergstammesæde, hvad Karakachans var. Menuen på disse møder under stjernehimlen med akkompagnement af et folkeorkester ser ens ud for alle grupper..

En bæger med druerakia og en del af "szopska" præsenteres for at hilse på hver person” Salat generøst drysset med revet fårost. Derefter serveres hovedretten, som består af en halv godt brunet kylling på et rotisserie eller en del af forskellige kød med skorpe”. Så der er også små kjufteta og en kebapcze, et stykke mørbrad, og mere end en gang et stykke lammelever. Plus en masse sprøde pommes frites og en salat; det kan f.eks.. kålsalat eller skiver tomater med løg. Der serveres også runde, brød hvidt brød stadig varmt, som skal plukkes med fingrene, og mens du spiser, dyppes i jordede urter. Vin sippes under festen, selvfølgelig rødt, tør, hvilket fremskynder fordøjelsen og forhindrer dig i at give efter for følelsen af ​​tyngde. Det tjener også det samme formål som at trænge ind, hård og magisk musik, ledsagende gæster fra det øjeblik, de kommer ind i landsbyen Karakachan. Normalt er der også et folkeband under picnics, som efter hans dans tiltrækker gæster til at lege sammen. Efter Rakia og vin, selv den komplicerede hora” det bliver simpelt og underligt let at sløre forskellene mellem folkedansene fra Vistula og Donau. I slutningen af ​​picnicen bringer tjener kaffe i "jevettes"” og stykker varm banica med ost. Dette sidste strejf af en stor middag starter normalt en lang række glæde, selv en regning, der er diskret foldet på en keramisk plade, køler dem ikke ned, da alle aftenens kulinariske fornøjelser er inkluderet i arrangementets omkostninger.

Hvad er de mere nysgerrige polske turister, der ikke kun kan lide at smage originale retter, men de vil også vide "hvordan det er lavet."”, har mulighed for at tilfredsstille deres interesser takket være udsendelser fra Varna-Radio. Fru Danuta Łuczak-Filczewo, redigering af programmer til polske lyttere, det stopper ikke ved at optage attraktive sangere og erhverve fiktion, Ønsker at bringe gæstfri Bulgarien til polakkerne, Danuta er for nylig begyndt at popularisere de mere interessante opskrifter på det lokale køkken.