Forberedelse af indstillingen

Forberedelse af indstillingen

Sådan forbereder du dit sæt til husvin

Vi vælger altid frugt til hjemmevin, der er sund og moden, vi vasker dem grundigt, vi tørrer og skræller stilke og stilke, vi fjerner alle uspiselige dele (vi hule æblerne, mens kirsebær, kirsebær, stenblommer osv.). Så knuser vi frugten. Vi anbefaler ikke at bruge udstyr som f.eks. En mixer, blender, juicer, fordi de også maler frøene i småfrøede frugter, f.eks.: i jordbær. Så forberedt på denne måde husets vin rydder langsommere og smagen er bitter. Vi anbefaler heller ikke brugen af ​​kaliummetabisulfat i denne fase for at eliminere vild gær og bakterier. Dette er vigtigt med meget store indstillinger og usikker frugt. I vores hjemmeproduktion anbefaler vi at vaske frugt og alt udstyr, der bruges i omgivelserne. Virkningen af ​​vild gær på vores vin er ikke særlig vigtig, på den anden side starter det naturligt gæringsprocessen og giver et højere indhold af den ønskede glycerin i vinen.

Men hvis vi vil fjerne vild gær, så kan vi bruge den passende ædelvinsgær med den såkaldte egenskab - Killer Factor. De fjerner vild gær fra opsætningen, og start derefter den faktiske gæring. Tilsætningen af ​​ædle gær vil i sidste ende styre gæringsprocessen af ​​vores vin.

Du skal også vælge fermenteringsmetoden, dvs.. vi er nødt til at bestemme vil vi fermentere i papirmassen eller saften presset ud af frugten?. Begge måder bruges, men fra vores egen erfaring anbefaler vi gæring i papirmassen, fordi der er vitaminer i frugtens skræl, mikroelementer, farvestoffer og tanniner - øger værdien af ​​vinen. Sæt den knuste frugt i en ballon eller i en gæringsbeholder og hæld den over med den tilberedte sukkersirup.

Forberedelse af sukkersirup

Sukker sirup - vi får det ved at opløse sukker i vand (for eksempel.: 1kg sukker i 1 liter vand), for at gøre dette skal du hælde vand i gryden og varme det op. Tilsæt sukker og bland med en ren ske, indtil den er helt opløst. Kog derefter sirupen og kog i et par minutter, idet skummet samles fra overfladen, f.eks.: ske skum. Mængde skum, der akkumuleres, afhænger af kvaliteten af ​​det anvendte sukker (jo bedre kvalitet af sukkeret - jo mindre skum). Efter afkøling får vi en sukkersirup.

Hvis vi vælger juice gæring, det er den smuldrede frugt, hæld en lille mængde varmt vand med sukker. Efter afkøling tilsættes det naturlige enzym PEKTOPOL i en dosis på 1-2 ml pr. 10 kg frugt (det letter frigivelsen af ​​juice fra frugten). Lad det hele være dækket i flere timer. Pres derefter saften grundigt, derefter hældes den pressede frugt igen med en lille mængde vand, lad dem stå i et par timer og skub saften ud af dem igen. Hæld de opnåede juice i en ballon eller gæringsbeholder. Klem frugten i presser eller i hånden - gennem gaze, tetra, eller i meget praktiske og holdbare nylonposer.

Mængden af ​​vand og sukker tilsat i denne fase skal medtages i den samlede mængde sirup, vi planlægger at tilføje.

Fundet på google via:

  • sukker sirup til vin
  • vinsukker sirup
  • hjemmelavet vin lavet af druer
  • druetinktur
  • Hvordan man laver vin af gamle kompotter
  • blommehusvine
  • hjemmevindruer