Får saft kold

Får saft kold

Hovedformålet med dette websted er at skaffe juice til vinfremstilling, derfor kan den kolde juicemetode stærkt anbefales. Der er forskellige muligheder afhængigt af mængden af ​​frugt.

Kødkværn med saftfastgørelse.

Kødkværn Findes bestemt i ethvert hjem. Du kan købe en saftfastgørelse fastgjort foran i en specialbutik. (Størrelsen er altid angivet øverst på barbermaskinen). Alle bær er perfekt klemt med denne enhed. En snegl i en kødkværn skubber frugt gennem forretterens filter, hvor .skruen er placeret, hindrer ekstraktionen af ​​papirmassen. Saften løber tør, og den næsten tørre pressestang skubbes udad gennem en lille åbning, forårsaget af skruen ikke strammet helt. Størrelsen på kødkværnen begrænser den maksimale mængde frugt, hvorfra du kan presse saften. Selvfølgelig kan denne metode bruges til at presse endda en hundrededel af frugt i juice, men indsatsen og input af arbejde vil så være uforholdsmæssigt stor i forhold til effekterne. Hvis mængden af ​​frugt overstiger nogle få kg, anbefales det

Elektrisk saftpresser

Købet er ganske vist dyrt, men samtidig er det en enhed, der er meget effektiv i drift og frem for alt praktisk. Når du bruger en juicepresse, skal du også tage højde for højere elregninger, hvilket ikke er billigt. Jeg ønsker ikke at dvæle længere ved beskrivelsen af ​​denne enhed, alle vigtige meddelelser om det er inkluderet i den vedhæftede brugsanvisning. Og en ting mere: heller ikke en kødkværn, og juicepressen er ikke egnet til alle typer frugt. Disse enheder ekstraherer ikke saften meget godt fra disse frugter, der er mest, som æbler og pærer. Sigtene bliver hurtigt tilstoppet med frugtpulp og lader næppe saften lække. Under drift skal enheden rengøres fra tid til anden. Drue saft, æbler og pærer presses bedst med en kværn og tryk. Kun disse enheder gør det muligt at behandle store mængder frugt på kort tid, og en højtrykskraft giver dig mulighed for at opnå optimal ydelse.

Det giver dog ikke meget mening at købe disse semi-professionelle enheder – selv små – til en lille husstand eller til en amatørvinproducent, der ønsker at sætte juice eller vin i mængder på fem til ti liter. Et sådant køb betaler sig kun "gebyret" mere eller mindre 50-100 liter. Hvis du tænker over det, at lagre din egen kælder med juice og vin året rundt, en sådan investering vil være rentabel.