Håndtering af frugtmasse

Håndtering af frugtmasse

Indtil videre har vi diskuteret frugt og den juice, der er opnået ved den, behandler dem som det endelige produkt. Klar juice, aftappet og pasteuriseret, kan bruges eller opbevares med det samme. Men fordi denne bog ikke kun handler om at lave juice, Vi præsenterer nu de næste trin i arbejdet med vinproduktion.

Til det er vi nødt til at gå lidt tilbage og starte der, hvor frugten er knust. Ved vinproduktion er håndteringen af ​​formalet frugtmasse inden juicing lidt anderledes end ved fremstilling af juice. Normalt alle frugter, som er lyse i farven, som hvide druer, æbler og pærer – for kun at nævne de vigtigste – straks efter slibning presses den eller presses straks. På denne måde bevares ikke kun farve og friskhed, men også sygdom forhindres, der kan angribe masse, der står i luften meget hurtigt. På den anden side kræver mørkfarvede frugter en anden procedure, så de kan blive til en vin med en intens farve. For det første skal vin lavet af mørke druer nævnes, såvel som fra jordbær, malin, brombær, rød stikkelsbær, sorte bær og tjørn. Når frugten er formalet, skal papirmassen lægges til side et stykke tid, at farvestoffet i deres skind blev udvasket.

To dage er normalt nok til dette. For at forhindre forurening og forurening, på dette tidspunkt skal du placere gryden med papirmasse et køligt sted og dække den grundigt. På denne måde er det beskyttet mod fluer med eddike, der spreder farlige eddikesyrebakterier.

Gæringen af ​​saften eller papirmassen starter omkring efter 24-36 timer.

Hvis papirmassesaften presses inden gæringen starter, som stikkelsbær og solbær, en ting mere skal tages i betragtning. Vi kender fra reglerne for fremstilling af gelé, hvilke arter der er stærke, og hvilke dårlige geleringsegenskaber. Ribs indeholder en tilstrækkelig mængde pektin, så geléen dannes, derfor er det meget vanskeligt at presse saften ud af ribsmassen. Derfor tilsættes et enzympræparat til denne pulp, hvilket fortynder det indtil videre i løbet af få timer, at det kan klemmes nøjagtigt. Du kan købe et anti-geleringsmiddel i ethvert apotek. En anden fordel ved anti-gel er denne, at vinen under dens indflydelse letter lettere senere.

Inden du fortsætter med den korrekte tilberedning af vin, bør der foretages en grundig analyse af saften opnået fra frugten.