Frugtknusning og saftpressning

Frugtknusning og saftpressning

At få frugtjuice, de skal først knuses og knuses. Du har brug for de rigtige til dette, først og fremmest stabile enheder.

Oprindeligt knuste jeg æblerne, bryde dem i en stor gryde med en stor træpistle. I slutningen, på slibefladen, der var en gitter skåret i træet. Som et resultat knuste de konvekse elementer yderligere frugtmassen under nedbrydning (hvilket er umuligt med en glat overflade, for så strømmer massen til siderne). En af mine venner blev uventet ejer af flere æbler, og havde ikke noget passende udstyr til formaling af frugten; så huskede han druehøsten i de sydlige lande, hvor den dag i dag knuses frugt ved at træde på den med bare fødder. En af mine venner brugte denne metode til at få æble must. Han tog vandrestøvler på, han gik ind i en trækar og knuste æblerne med sin egen vægt, trampe på plads og dermed knuse æblekødet, hvilket er hårdere end druer.

I begge tilfælde blev der dannet papirmasse af frugten, men saften adskiltes ikke fra kødet. Vi vidste det, det ved produktion af juice og vin i industriel skala, og endda hos den mindste vinproducent, et presseanlæg anvendes til dette formål. Men hvordan man skal håndtere det, ikke har sådan en maskine eller planlægger at købe den?

Vi fandt en vej: til de fire ben på den omvendte afføring fastgjorde vi et tilstrækkeligt stort stykke linned og satte frugtmasse på det. Noget af saften drænes ud i de næste par timer, vi udskrev resten sådan, som undertøj efter vask. Muskelstyrken til vridning og bænkpresse er dog ikke særlig effektiv, derfor overlod virkningen af ​​vores indsats meget tilbage at ønske. Udbyttet var ikke særlig højt; fra et kilo æbler fik vi ca. 200 gram juice. Ikke desto mindre fyldte vi en to hundrede liter tønde med denne metode. En ting blev klart for mig og min ven: hvis du har sådan en hobby, at gøre bodybuilding er unødvendigt!

Jeg bliver nødt til at indrømme, at metoden til ekstraktion af juice beskrevet ovenfor virker lidt eksotisk. I en normal husstand løses problemet efter to kriterier: først, hvilke sorter af frugt saften skal fremstilles af, jeg po drugie, fra hvilken mængde.

Af alle frugterne, som indsamles eller købes i mindre mængder, du kan få juice ved hjælp af følgende metoder.