Sådan drikker du vin for at undgå hovedpine

Sådan drikker du vin for at undgå hovedpine

Vin og husvin er en respektabel drink, dog forårsager dets overskud den samme tilstand af forgiftning, som at drikke for meget vodka, øl eller anden drink med procent. Hvis du drikker for meget vin, kan du få hovedpine.

Villig til at beskytte mig mod denne ubehagelige oplevelse, du skal være opmærksom på dette, med hvilken hastighed skal vi indtage alkohol, så kroppen behandler det regelmæssigt. Derfor, at drikke vin uden at føle sig beruset, tungt hoved, om benene ikke skal være fulde mere, end et glas vin på en time, fordi lige eller så meget som 1 kroppen har brug for ca.. 8 gør 10 gram, i dette tilfælde vin, dette er omtrent på størrelse med et vinglas.

Vores krop vil ikke være i stand til at bryde ned hurtigt, det her, hvad vi drikker ud over det. Som et resultat kan vi få dig til at føle dig syg, opkast, hovedpine og andre symptomer, almindeligvis kendt som tømmermænd.

Der er dog måder, for at undgå disse ubehagelige lidelser, og en af ​​dem er ikke kun større eller mindre afholdenhed, men at lære om vores krops virkningsmekanismer i kontakt med alkohol

Som det er almindeligt kendt, leveren er ansvarlig for fordøjelsen af ​​alkohol, forbundet med blodbanen, så hvad det ikke kan klare løbende går der og sammen med blodet transporteres til hjernen og alle andre dele af vores krop, deraf den generelle utilpashed og hovedpine, der ofte opstod på det tidspunkt. Det opstår, når væsketrykket i hjernen stiger, på grund af det acetaldehyd, de indeholder (delvis forarbejdet alkohol ). Dette aldehyd er også meget opløseligt i vand, trænger dybt ind i vævene og udvider kapillærerne, hvilket får os til at svede.
Det føles også igennem, faktum, at i hjernen, som er godt forsynet med blod, frigøres vand med aldehyd fra cellerne, men finder ikke noget udløb, skaber hypertension, følte, som smerte. Vi kan også lugte det overskydende, som lugten af ​​ikke fuldt fordøjet alkohol.

Desværre afhænger den hastighed, hvormed alkohol opdeles, også på køn. Og ja, mænd brænder det hurtigere end kvinder, selvom der som bekendt er undtagelser fra hver regel.

Vi behøver dog ikke give op med at nyde smagen af ​​vores yndlingsdrink, opgive champagnesjov med venner eller familie, for nogle gange er det svært at sidde hele aftenen med et glas. Den bedste måde at håndtere virkningerne af forgiftning på er at drikke med måde, og så er problemet simpelthen "over hovedet".

Det kan også være nok at fylde op med et lægemiddel med acetylsalicylsyre på forhånd (ingrediens i hver smertestillende tablet) og vitamin C og E., fortrinsvis i en sprudlende form. Lad os huske dette, at rygning under drikke forbedrer virkningen af ​​alkohol.

Fundet på google via sætninger:

  • solbær vin trin for trin
  • hvad skal jeg gøre, så vinen ikke skader mit hoved
  • hvad skal jeg gøre, så mit hoved ikke gør ondt efter vinen
  • winekit