Angostura

Angostura

Bitter er den bitre familie (som navnet antyder) alkohol, normalt ret kraftfuld. Det mest klassiske eksempel på bitter er angostura. Navnet har dog intet at gøre med angosturatræet, men blev overtaget fra byen, hvor produktionen startede, som i dag kaldes Ciudad Bolivar. I dag dog ikke længere i Venezuela, men det produceres på øen Trinidad, undertiden også kaldet trinidad.

Det startede med stoffer

Angostura, som stort set alle bitters, såvel som mange andre alkoholer, det blev overhovedet ikke skabt som en fornøjelsesdrink, men som et stof. Forfatteren af ​​opskriften var en ivrig forsker af urter i løn for den tyske hær, dr Johann Gottlieb Benjamin Siegert. I Venezuela, hvor han skulle kæmpe mod spanierne, dog var han frem for alt berømt for at opfinde en bestemt medicin. Oprindeligt anvendte han det kun på sig selv og sine slægtninge (som det plejede at være, stoffet skulle have en universel virkning), men i Angostura, som var et vigtigt kommunikationspunkt og et stort befolkningscenter, Siegert, som en tysk vant til økonomiske løsninger, udviklet produktion. Angosturas historie er meget forvirrende, inklusive alle slags krige, indflydelse og politik, som har revet regionen fra 1824 år, så lad det være nok, at i dag er Angostura-fabrikken vendt tilbage til Siegert-familien, og ligger i Trinidad, hvor eksporteres fra 95% fra årligt produceret 50 millioner liter angostura.

Du lærer ikke om produktionen

På trods af alle fabriksanskaffelser og ejerændringer forbliver opskriften ukendt. Mest sandsynligt, grundlaget for produktionen af ​​dette 40-45% drikke er rom, hvilket trods alt ikke er mangel i regionen, og Angostura selv producerer en hel del af det. I sin grundlæggende version skylder angostura sin bitre smag til hvirvlernes rødder, quinoa bark, kłączu galangi, appelsinskal og ingefær, mens farven kommer fra sandeltræ. Som du sikkert ved, alle disse ingredienser er usigeligt bitter og ubehagelig for smagen, derfor kan Angostura ikke være fuld alene, og det gælder også for den moderne kalkversion.

Hvordan man serverer?

Der er kun en måde at administrere angostura på. Det er en ingrediens i mange drinks, men kun de mest sofistikerede, a og i små mængder, fordi ofte kun 2-3 dråber på glasset. Vi ved det fra historiens sider, at angostura også som medicin aldrig blev administreret i ren form - det blev fortyndet med vand eller alkohol - som var lige ved hånden, det var okay, bare for at dræbe bitterheden.

Den mest berømte cocktail - dyr, men ikke meget sofistikeret, men gamle, fordi fra midten af ​​det nittende århundrede - som inkluderer angostura, er Champagne Coctail: en sukkerterning gennemblødt i bitter tilsættes til champagneglaset. Det er værd at tilføje som en nysgerrighed, at det dengang var umuligt at tilberede en cocktail uden bitter - dette skyldes den daværende definition af denne type blandet drikke.

Et komplet sortiment af alkohol hæfteklammer, der kan være komponenter i mange drinks. Touch-ups og aromaer til vodka.

Legendarisk etiket

Du kan genkende angostura ved sin smag, til fakt, men det er endnu hurtigere at genkende det på etiketten. Det er den eneste drink, der med vilje er mærket for stor. Hvorfor? Hvem kan vide det. Ifølge ansøgningerne, To medarbejdere skulle sørge for at pakke angosturaen: når man gik for at hente flaskerne, den anden ledte efter etiketter, men de kom ikke overens, og den dag i dag sælges denne alkohol i flasker med for meget etiket.

Der er dog intet at vildlede os selv, at du vil genkende hende langt væk på hylden. Trinidad er ikke så let at købe i Polen. Det er rigtigt, at det ikke er en forbudt drink, men fordi det sjældent bruges, det kan heller ikke ofte købes, og bestemt ikke i supermarkedet.