Udstyrs vask og desinfektion

Udstyrs vask og desinfektion

Udstyrs vask og desinfektion

Normalt har hver af os meget udstyr og tilbehør, der er nødvendigt for at fremstille alkohol i hjemmet. Alt udstyr skal holdes rent og skal dekontamineres inden hver brug.SF-desinfektionsmiddel

Vi burde vide det, at glasfade og indikatorer ikke skal skoldes med kogende vand. Fordi selv en lille mængde varmt vand kan bryde dem. Vask med lunkent vand og vaskemiddel er muligvis ikke nok. Der er relativt få typiske desinfektionsmidler på markedet.

Et af de professionelle midler, der findes i butikkerne, er SpiritFerm-desinfektionsmiddel - forberedelse til sterilisering og desinfektion af udstyr, balloner og flasker, der bruges til vinfremstilling, øl, mjødder osv.. Desinfektionsmidlet dræber bakterier med øjeblikkelig virkning, gær, skimmelsvampe - øjeblikkelig biocid virkning. Perfekt til desinficering af svært tilgængelige steder. Ligeglad med desinficerede overflader.

Det udgør ikke en trussel mod det naturlige miljø.

 

Anvendelsesmetode: 1 teskefuld (5ml) fortyndes i 5 liter vand. Skyl udstyret med den resulterende blanding, lad være med 5 minutter. Efter dette tidspunkt skylles alt grundigt med rent vand.

 

Inkluderer:

Didecyldimethylammoniumchlorid 5%

Tensid tensid (fedtalkoholethoxylat) 1%

PH-værdi 7

Indhold 100 ml

Ikke giftig, ikke ætsende.