Vin er mad

Vin er mad.

Vin er mad, fordi det indeholder næringsstoffer, som giver energi, og mest af alt mikronæringsstoffer. At finde ud af næringsværdien af ​​en bestemt mad, hvis Vin er sund, vin er nærende, husvin opskrifternormalt den kemiske sammensætning i 100 g. I tilfælde af vin skal der foretages en analyse for 1 litra, og divider resultatet med tre eller to. Vi får kompositionen til 33 ml eller 50 ml, hvilket er den mængde vin, der normalt forbruges hver dag. Den ernæringsmæssige sammensætning af vin:- Protein (mellem 1 -en 2 g na litr), proteinmangel i vin er delvist et resultat af afklaring, som vinen udsættes for under produktionen, og hvilken proces eliminerer det meste af proteinerne
– Kulhydrater (for rødvin mængden af ​​resterende sukker (glukose og fruktose) = 2-3 g na litr, i tilfælde af hvide vine kan de være mere talrige end 20 g / l i meget frugtagtige vine, en nawet do 100 g / l i nogle hedvine).
– Fedt (vin indeholder ikke fedt). Den eneste risiko er med druefrø, som, hvis de knuses, kunne frigive spor af olie i dem.
– Fiber (kemisk analyse kan ikke registrere fiberen i vinen, selvom det faktisk er, nogle druefibre er opløselige og flydende i vin)
– Vand (1l vin kan indeholde en anden andel vand: 730 ml i sød vin, 880 ml hvidvin 11%, 920 ml i rød krans 12%.
– alkohol (den gennemsnitlige alkoholandel er 75 g / l for vin 9%, 88 g / l for vin 11%, 96 g / l for vin 12% jeg 160 g / l til sød vin). Udover ethylalkohol, vinen indeholder små mængder propylalkohol, butyl og amyl, en lille mængde methanol.
– Mineraler: kalium (700-1600 mg), calcium (50-200 mg), magnesium (50-200 mg), natrium (20-250 mg), Fosfor (100-200 mg).
– Mikroelementer: jern (2-10 mg), kobber (0,2-1 mg), zink (0,1-5 mg), mangan (0,5-3 mg). Vin kan også indeholde uønskede mikronæringsstoffer: aluminium, at føre, arsen - dette er blandt andet resultatet af. udstødningsgassen fra blyholdige benzinbiler.
– Vitaminer (spor B1, B2, B3, B5, B6)
– Polyfenoler (koncentrationen spænder fra et par milligram for hvidvin til 1,2 en nawet 3 g i rødvin)
– Organiske syrer (vinsyre, æble og salicylsyre)
– Andre stoffer: aldehyd (20mg / l), som med estere, alkoholer og phenoler, er flygtige stoffer, ansvarlig for aromaerne. Stoffer, der er mindre ønskelige, kan forekomme: svovl, histamin, dæk mine, serotonin osv..

Du kan finde mere om produktionen af ​​husvin på portalen WinoDomowe.info.

Fundet på google via sætninger:

  • opskrift på vin fra tjørn og druer
  • fruktoseindhold i hvidvin