Viningredienser mod hovedpine

Viningredienser mod hovedpine

Smuk kvinde, der drikker vin.Man regner med, at han lider af hovedpine 70% Polakker, og ca. 30% har dem ofte. Nær ved 15% klager over migræneanfald, som angriber kvinder meget oftere. Om 75% af dem bor i store byer, i aldersgruppen 30–45 år, med videregående uddannelse, zestresowane, travl, indånder forurenet luft.

Forskere fra University of California i Berkeley udviklede enheden, for at beskytte mod migrænehovedpine, forårsaget blandt andre. af rødvin, også med husets vin. Det ledsages ofte af hjertebanken og åndenød eller kvalme. Nogle mennesker oplever en stigning i adrenalin og den såkaldte. hypertensiv krise.

Kemikerne brugte teknologi udviklet af NASA, det skulle gøre livet på Mars detekterbart. Takket være det er det let at "spore" stoffer, der er ansvarlige for at forårsage ubehagelige lidelser, dvs. biogene aminer, forbindelser, der forekommer i hele modningsområdet (aldring), gærede eller syltede produkter, for eksempel.. i oste, vin, røget kød, oliven, nødder, chokolade.

På trods af, at en gruppe analytikere fra hele verden ikke nåede til enighed, hvilke stoffer der faktisk udløser migrænehovedpine, aminerne er hyppigst angivet, inklusive tyramin og histamin. Derfor advarer læger og ernæringseksperter deres patienter, for at fjerne fødevarer rig på disse forbindelser fra deres kost. Forskere har fundet ud af, at den højeste koncentration af biogene aminer findes i rødvin og skyld, og den laveste i øl. Indtil videre tester enheden kun væsker

Den californiske enhed fungerer godt for folk, der er overfølsomme over for polyaminer. Prototypen er på størrelse med en lille dokumentmappe. Du er nødt til at vente efter påføring af en dråbe vin 5 minutter for resultater. Forskere arbejder i øjeblikket på at reducere kameraet, så allergikere kan tage den digitale assistent med til en fest eller restaurant og kontrollere dens sammensætning inden de drikker vin.

Fundet på google via sætninger:

  • hovedpine efter vin