Vinsæt VINSOL trin for trin - dag16

Vinsæt VINSOL trin for trin - dag16

Po 15 dage fra indstilling af VINSOL husvin, gæringen er afsluttet. Gæringsrøret stoppede med at klumpe. Gærens afslutning kan også kontrolleres med en sukkermåler - den skal udføres 2 forsøg på et interval 2 dage - den samme værdi på indikatoren betyder slutningen af ​​gæringen. Hvis målingen på sukkermåleren falder, betyder det, at gæringen stadig foregår. Efter gæringen er afsluttet, indikationerne på sukkermåleren skal angive 0 til tørre vine. Fra mængden af ​​forarbejdet sukker (antal balings ved indstillingen - antal balings i slutningen af ​​gæringen) du kan angive indholdet % alkohol i vin.

Dette er det perfekte tidspunkt til den første smagning, går vores vin i den rigtige retning. Bemærk venligst, at vinen stadig er meget ung på dette tidspunkt, buketten er ikke fuldt udviklet, og det er kun muligt at evaluere vores drink generelt, først og fremmest skal du kontrollere, om det er sødt nok, og hvis du tilføjer urter eller lader det være "rent". Hvis vores hjemmevin ikke er sød nok - kan vi forsøde den med sukker eller honning.

Det er bedst at tage vinen med en sampler (for ikke at forstyrre sedimentet) og smag det. Virkelig - behageligt arbejde og smagning!

Vinsmagning opskrift på VINSOL vin

Vores vin er perfekt, smagen er lidt halvsød og frugtagtig. Po 3-5 den månedlige modningsperiode vil være fremragende.

Nu skal vinen hældes fra sedimentet i en ren fermenter for første gang. Hvis vi ikke har en anden ballon, vi kan hælde vinen ren, vandbeholder af plast, vask derefter ballonen grundigt og hæld vinen tilbage.

Hælder husvin over bundfaldet

Efter at have hældt vinen i ballonen, vi er nødt til at gøre to ting.

Den første er at tilføje det medfølgende fermenteringsstopmiddel. Dette er for at beskytte vinen mod sekundær gæring i flaskerne. Midlet skal blandes i et glas i en lille mængde vin, tilsæt derefter til det hele og bland. Vi efterlader vinen til 2 gange.

Derefter afklarer vi vinen med den medfølgende agent. Den rækkefølge, som poserne tilføjes, er vigtig, først indholdet af posen markeret med symbolet J og bland grundigt. Hæld derefter indholdet af posen markeret med symbolet K og bland det også. Vi lader vinen stå helt klar, på 1-3 dage. Efter denne tid, vores vin vil være klar til aftapning

Fundet på google via sætninger:

  • vin trin for trin
  • hvordan man laver vin trin for trin
  • husets vin trin for trin
  • vintester
  • hjemmelavet vin trin for trin