Vinobrew – Drik øl med vin og kaffe

Vinobrew – Drik øl med vin og kaffe.

 

Vinbrew, som er en kombination af vin og øl, kombinerer to separate verdener for at skabe en ekstraordinær smag, men i dette tilfælde er der også en tredje ingrediens. Vinobrew er en kombination af sød rød portvin med mørk øl i Stout-stil, den tredje ingrediens er kaffe.

Vinobrew er et fælles arbejde af vinproducenter, bryggerier og kaffeproducenter.

Bryggerier kender mange typer humle, hvis kegleformede blomster indeholder harpikser og olier, der giver øl bitterhed og aroma. Ølproduktion begynder med opvarmning af vandet i en tank kaldet en mash tun. Når vandtemperaturen når 65 ° C, hældes en blanding af malt i den.

Malt er et korn af byg, hvede eller majs, der blev tørret, da det begyndte at spire. Omrøring af mos fremskynder nedbrydningen af ​​stivelse, som bliver til let gærbare sukkerarter. Efter en time opnåede urten på denne måde, pumpes ind i komfuret, og humle tilsættes.

Urten koges for at fjerne bakterierne. Derefter hældes den afkølede urt i en gæringstank, og ølgær tilsættes. Inden for 10 gør 14 dage efter reproduktion af gær forbruger sukker, producerer alkohol og kuldioxid. Sådan bliver urten til øl.

I kaffeforarbejdningsanlægget ristes dets bønner, og derefter afkølet, så de ikke brænder, blanding hjælper med at sprede varmen.

De afkølede korn formales til et pulver. At forberede kaffe til vinbryg, formalet korn hældes i filteret, som nedsænkes i vand og efterlades til 16 timer. Derefter hældes den filtrerede kaffe i en beholder.

I en vingård presses de høstede druer og tilsættes gær og får gæring. Den færdige vin lagres 2 år i egetønder. Derefter vælges det passende parti ved at vurdere dets surhedsgrad og sukkerindhold.

Nu er det smagen, der tæller vinbryg, så smagere eksperimenterer med forskellige mængder og typer vin og kaffe, men den vigtigste ingrediens er øl. Det er mere kunst end videnskab, det er et spil med proportioner. Hver portion smages og snuses for at bedømme dens aroma, sødme, bitterhed, og surhed – ideen er at skabe en harmonisk blanding af tre ingredienser, der giver os en ny smag, uden dominans af nogen af ​​dem. Når de ideelle proportioner er etableret, genskabes de i produktionsprocessen.

Den valgte vin pumpes fra karret i tønder og leveres til bryggeriet. Og i bryggeriet den rigtige mængde vin, den pumpes fra tønderne til tanken, derefter tilsættes kaffen, og det hele suppleres med øl, som er den vigtigste ingrediens i drikken.

Klar blanding vinbryg hældes i kegs, i hvilken kuldioxid derefter injiceres.

Efter hældning i et glas eller et krus, Der dannes skum oven på drikken, men her slutter lighederne med øl – hver slurk vinbryg det er en helt ny smagsfølelse.