Hvorfor er pizza så populær i USA?

Hvorfor er pizza så populær i USA?

Let gruppemiddag eller velsmagende midnatssnack, pizza er et dagligt syn i USA. Amerikanere elsker pizza så meget, at de spiser 100 hektar pizza om dagen. (Hvis du ikke måler dit pizzaforbrug i hektar, det handler om 350 stykker pizza pr. sekund!) Har du nogensinde spekuleret, hvordan denne italienske tærte blev en amerikansk sensation?

Godt, som de fleste amerikanere, emigrerede. Pizza er blevet så populær, som delvis på grund af det store antal italienske indvandrere: de udgjorde 4 millioner af 20 millioner af indvandrere, der kom til USA i 1880-1920. Med sig bragte de deres smagsløg og lavede velsmagende pizza. Efter Anden Verdenskrig emigrerede italienske amerikanere vestpå og bosatte sig i forstæderne, introducere klæbrig ost og lækker sauce til en bredere nation.

Italienske indvandrere lavede først pizza i deres hjem og solgte den i ikke-licenserede lokaler, før G.. Lombardi blev den første licenserede pizzeria i 1905 år i New York. Med disse amerikanske pizzeriaer er tiden inde til at opfinde et stykke pizza. Mens pizza allerede var arbejderklassemad i Napoli (fødested), et stykke revolutionerede pizzaen i USA, gør det endnu mere tilgængeligt for travle medarbejdere, der nu kunne købe en portion, de kunne spise på vejen i stedet for at købe hele kagen.

Kort efter introduktionen af ​​pizza i USA, pizza er blevet mere populær i USA end i Italien. Dette er dels hvorfor, at pizzaen ikke er helt italiensk. Napoli blev oprindeligt grundlagt af græske bosættere omkring 600 år fvt, og det er kendt, der var pizza der, før byen blev genforenet med resten af ​​Italien i 1861 år. Ost, tomatglæde blev først introduceret til større italienske køkken i 1940'erne. Dermed, i det mindste et stykke tid, pizzaen var meget mere amerikansk end italiensk.