Coupage

Coupage

En anbefalet metode til reduktion af surhedsgrad er utvivlsomt at blande juice med forskellige syreindhold. Når alt kommer til alt er der æbler, der er sure og mindre sure; hvis saften af ​​dem blandes sammen, opstår lækker, drikke, mens hver enkelt saft ikke er særlig velsmagende.

Ti, der ikke behøver at købe bestemte sorter af æbler til juice, fordi den har en have fuld af forskellige frugter, fra lidt sur til meget sur, behøver ikke, selvfølgelig, tænk på blanding, nok, at han ville blande frugten inden han pressede saften.

Det er dog anderledes, hvis de enkelte frugter modnes på forskellige tidspunkter. Derefter er blanding nødvendig, og vinene blandes. Frugter med et lavt syreindhold er sat i september, mens sent, kun sure sorter i november. Uanset dog, om saften skal blandes, eller vin, målingen af ​​surhedsgrad er den samme i begge tilfælde, som beskrevet tidligere. For eksempel indeholder en af ​​saftene 4 g / l syre (det kan være en slags pære). Så det blandes med en anden juice, hvis surhed f.eks. er 9 g / l.

Hvis vi blander begge juice i proportioner 1:1, den indeholder den nye blandede juice 13 g syre i to liter, hvilket giver surhed 6,5 g / l; dette er en acceptabel værdi.

Must-vægten er også meget afgørende for blanding. Det beregnes på en lignende måde. Hvis en juice indeholder 50 ° Ochsle, og den anden kun 45 ° Ochsle, det opsummerer det 95 : 2 = 47,5 ° Ochslego. Fordi denne værdi ikke er tilstrækkelig for ung bordvin, du skal rette det "tørt".