Korrigering af vin "våd"

Korrigering af vin "våd".

Denne metode bruges til ikke kun at korrigere sukkerindholdet (så senere alkohol), men det overskydende syre reduceres også. Melis, som tilsættes saften, den opløses først i vand. Saften drager ikke kun fordel af sødme, men fortyndes også med en neutral væske, hvad er vand, hvilket også sænker syreindholdet.

Tilsætningen af ​​sukkervand må dog ikke overstige 10% mængden af ​​juice, fordi vinen mister sin smag. Derfor kommer metoden til at korrigere vin "våd" først i spil, når saften er ekstremt sur, og har samtidig en særlig stærk aroma, som ikke lider meget ved fortynding.

Proceduren er som følger.

Syremåleren indeholder for eksempel meget sur frugtsaft, hvis surhed er 16 g / l. Den optimale værdi ville være 8 g / l. Hvis den samme mængde vand tilsættes saften, dette reducerer syreindholdet med halvdelen, men også en værdi udtrykt i grader Ochsle. Derfor skal du måle det tilsatte sukker igen. Sådan gøres det, som beskrevet i den foregående artikel. Frugtsaft, som lidt overstiger den normale værdi 6-8 g / l kan gøres sur ved tilsætning af sukkervand, det er dog bedre at blande dem med juice med lav syreindhold, ligesom juice med lav syre blandes med sure frugter.