Ovatko meripihkan tinktuurit todella parantavia??

Ovatko meripihkan tinktuurit todella parantavia??

Kaikenlainen homeopatia on nykyään hyvin muodissa. Se palaa suosioon jakson jälkeen

noin kaksi vuosikymmentä, kun tukehdutimme länteen, itse asiassa tämä, mitä pidimme länteen. Konstitutiivisten elementtien joukossa on aina ollut rakkaus tieteeseen, joka koostuu suurelta osin kaiken hylkäämisestä, mikä oli epätieteellistä. Ongelma on siinä, että hyvin usein juuri nämä asiat saivat epätieteellisen toimintakorjauksen, jota tutkijat eivät halunneet tutkia oletusta, että he ovat todellakin sarlatanismia vai onko heillä yksinkertaisesti mitään tieteellistä perustetta tunnettujen väitteidensä mukaan parantajien havaitsemille säännöllisyydille, miten ihmisiin joskus viitataan, jonka työ on esimerkiksi alkoholin korjaus meripihkan päälle. Aivan viime vuosikymmenen lopussa tutkijat ympäri maailmaa muistivat asioita, mikä oli heille hyvin tiedossa, mutta jotenkin oudosti unohdettu. Se on tosiasia, että suurin osa nykyaikaisista lääkkeistä on eristetty erityyppisistä kasveista, suurelta osin yrtteistä, jopa kamomillasta tai salviasta, ja vasta niiden tuntemisen jälkeen tuotanto aloitettiin laboratorio-olosuhteissa. Tämän ilmeisen ilmeisyyden toteutuminen, lainata klassikkoa, on avannut monia kehitysmahdollisuuksia parantumiseen, yleisesti ottaen, epätavallinen. Testattiin mm. Meripihkaa ja siitä valmistettua tinktuuraa.

Se huomattiin ensin, tuo hartsi itse, josta keltainen valmistettiin, on bakterisidinen ja viruksia tuhoava vaikutus. Kumpikaan sieni ei kasva sen ympäristössä, ja voit itse sanoa, että sillä on samanlainen antiseptinen vaikutus kuin vetyperoksidilla. Hyvin lyhyen tutkimuksen jälkeen se löydettiin, että se liittyy ns. meripihkahappoon, Puolan meripihkan pitoisuus on noin viisi prosenttia, plus tai miinus kolme prosenttia. Se on erittäin voimakas antioksidantti, joka estää biologiset prosessit solutasolla. Se voi olla vaarallista ihmisille, jos se nautitaan puhtaassa muodossa, mutta myös muut käyttötavat ovat mahdollisia. Przez medyków zalecana jest bursztynowa nalewka zdrowotna tworzona poprzez marynowanie w spirytusie kawałków bursztynu przez około dziesięciu dni. Näin syntyy meripihkan tinktuura eli erittäin voimakas alkoholi, jossa on vähän hyödyllistä happoa. Se otetaan lisänä teetä tai tiputtamalla se teelusikalle tai sokeripalalle. Sen toimintaa voidaan kuvata yleisesti stimuloivaksi, koska kehomme ei tunne tätä ainetta eikä normaaleissa olosuhteissa sillä ole mahdollisuutta, jotta hän voisi olla tekemisissä hänen kanssaan. Toisin kuin ulkonäkö, tämä on erittäin tervetullut tilanne. Vapaiden radikaalien eli vapaiden radikaalien sitoutumisprosessi alkaa kehostamme, erittäin reaktiiviset happiatomit, jotka kykenevät aiheuttamaan täysin ei-toivottuja hapetusreaktioita. Hapetusreaktio on toisin sanoen vain palavaa, joka solutasolla ei luo liekkiä, mutta lopputulos on sama, ts. hapettavan aineen tuhoutuminen. Vapaat radikaalit ovat täysin luonnollisia, ja niitä voi esiintyä jopa ilmassa, joten et voi paeta heiltä, mutta voit vähentää heidän määrää.

Amber-tinktuura on myös osoittautunut tehokkaaksi tulehduksen torjunnassa. Sitä suositellaan ensinnäkin idiopaattisia sairauksia, kuten reumaattisia oireyhtymiä, vastaan, jotka ovat kroonisia ja pitkäaikaisia ​​steroideihin kuulumattomia tulehduskipulääkkeitä, alkavat vahingoittaa kehoa heidän tapauksessaan. Keltaisen öljyn vaikutuksen verenpaineeseen vahvistaminen on parhaillaan käynnissä.

Löydetty Googlesta lauseiden kautta:

  • keltainen alkoholi