Mitä alkoholia tinktuura

Mitä alkoholia tinktuura

Yksi minkä tahansa tinktuuran perusainesosista, ainesosa, jota ilman tinktuuria ei voida valmistaa, on alkoholi.

Varastohenki - on tinktuurien valmistuksen perusraaka-aine, kaikkien saatavilla. Kaupan väkevyyttä myydään teholla 95%. Tässä sinun pitäisi muistaa, puhdasta väkevää alkoholia ei tule käyttää tinktuuran valmistamiseen 95%. Ei siksi, että tinktuura on liian voimakasta, mutta se liittyy tinktuuran valmistuksessa käytettyjen ainesosien makua uuttamiseen. Aromiuutto on toisin sanoen "uuttamalla" aromeja ainesosista, jotka haluamme tehdä tinktuurasta. alkoholia 95% nie dopuści do pełnej ekstrakcji z owoców a najzwyczajniej w świecie zakonserwuje owoce. Tinktuurin valmistuksessa käytetyn alkoholin ei pitäisi olla vahvempi kuin 70%, 70% jest to górna granica której nie należy przekraczać. Tällaisesta alkoholista valmistetulla tinktuuralla on aina voimakkaampi väri ja rikkaampi aromi.

Kuinka saada alkoholia tinktuura 70%

Najprostszym sposobem jest zaopatrzyć się w alkoholomierz. Mierzymy zawartość % czystego alkoholu a następnie powoli dodajemy wody. Jokaisen lisätyn veden osan jälkeen, sekoitamme kaiken, varattu 10-20 minuuttia ja mittaa osoittimella. Toistamme toimenpidettä, kunnes saavutetaan optimaalinen teho, esim.: 65-70%. Meidän on tiedettävä, milloin "häiritsevät" alkoholia, että jokaisella indikaattorilla on tietty nesteen lämpötila, jota varten se on skaalattu. Jos alkoholimme lämpötila on erilainen, mutta leijumme edelleen huoneen lämpötilan ympärillä, pidä mielessä, että ero voi olla 1-2%.

Toinen tapa on käyttää kehitettyjä taulukoita sekoittamaan henki. Oletus on, että sekoitamme myymälähengen vahvuuteen 95%:

736ml väkevää alkoholijuomaa 95% + 291ml vettä = noin 70%

631ml väkevää alkoholijuomaa 95% + 400ml vettä = noin 60%

 

Innym rodzajem alkoholu z którego możemy przygotować nalewkę są różnego rodzaju destylaty domowe (ilmeisesti maissa, joissa tisleiden tuotanto on laillista). Lisätietoja tisleiden tyypeistä artikkelissa: Mikä tisla tinktuura. Tisleet voivat olla eri vahvuisia, siis kuten myymälähenkeen tapauksessa, sinun on laimennettava ne alla olevaan vahvuuteen 70%. Kotitisleiden etuna on niiden hinta. Tisleen valmistaminen kotona on paljon halvempaa kuin väkevä alkoholi, ja kotitekoisen tisleen laatu on usein paljon parempi kuin myymälän alkoholin.

 

Viimeinen tinktuurien valmistuksessa havaittu alkoholi on olut. Noin vain, myymälämme olut on monien herkullisten ainesosa, jopa ikoniset tinktuurit. Erinomainen esimerkki tällaisesta tinktuurasta on Porterówka - valmistettu tummalla Porter-oluella, muita yleisesti käytettyjä oluita ovat strontiums ja lagers.

Tämä artikkeli löytyi Google-hausta, mukaan lukien. seuraavien avainsanojen avulla:

  • alkoholi tinktuura
  • henki tinktuura
  • alkoholia 70% Miten
  • resepti viskistä, joka on valmistettu alkoholista
  • kaatamalla alkoholia
  • kotitekoisia tinktuureja
  • mikä henki tinktuureille
  • mikä henki tinktuura?
  • kuinka saada henki 70%
  • henki tinktuureissa