Campari - luultavasti maailman paras katkera!

Campari - luultavasti maailman paras katkera!

Henkilöt, jotka ovat vasta tutustumassa alkoholeihin, ovat yleensä tyytyväisiä tietoja siitä, että Campari on katkera likööri. Kuitenkin, kun he maistavat italialaista herkkua suoraan Milanosta, he varmasti tekevät johtopäätöksen, että hänen määritelmänsä ei ole tiukka. Itse asiassa, sen tapauksessa kyseessä on tietty yleistys, sillä lausunto on paljon lähempänä totuutta, että Campari on katkera. Mistä alkoholista puhumme ja mitä meidän pitäisi tietää siitä?

Klassisin yhdistelmä - punainen italia + appelsiinimehu

Klassisin määritelmä sanoo tämän, että katkera on juoma, jolla on melko korkea alkoholipitoisuus, monien muiden joukossa hän erottuu kuitenkin ensisijaisesti tällä, että se on maustettu erittäin katkerilla yrtteillä, kasveja, ja joskus myös voimakkaita sitrushedelmiä, ilmeikäs maku. Uransa alussa katkeraa ei käytetty tähän, nauttia siitä. Joo, se oli humalassa säännöllisesti, yleensä sillä oli kuitenkin kohtalo, jota kutsumme tänään lääketieteelliseksi. Aterian jälkeen se takasi hyvän ruoansulatuksen, kun se saavutettiin ylenpalttisen juhlan jälkeen, voit olla varma, että seuraava päivä kuluu ilman tarpeettomia "tuntemuksia". Vain ajan myötä katkera löysi ensimmäiset tarkkaavaiset harrastajat, että hyvin katkera maku voi olla hänen suuri voimavara, kun olet rakastunut häneen, huimaavan uran lopettaminen oli jo vaikeaa, samoin kuin tämä alkoholi. Mielenkiintoista, katkera löysi harrastajansa paitsi Euroopan mantereelta, mutta myös muualla maailmassa, ja sen suosio on edelleen poikkeuksellisen korkea.

Mielenkiintoista, se ei kestänyt kauan, ja se löydettiin, että katkera voi olla hyvä ainesosa juomissa ja cocktaileissa, sen katkeran nuotin ei tarvitse olla lainkaan hallitseva. Lisäksi, tunnistettu, tämä katkera korostaa täydellisesti juomien muiden komponenttien makua, joten tänään voimme tavata huolellisia baarimikkoja, että jokaisessa hyvässä juomassa pitäisi olla vähän Camparia. Jos haluamme selvittää sen itse, voimmeko tulla katkerojen ihailijoita, meidän pitäisi aloittaa hyvin yksinkertaisista juomista lisäämällä Campari. Klassisin koostuu 25 millilitraa (pieni lasi) Campari, 75 millilitraa soodavettä ja jäätä, Soodavesi voidaan kuitenkin korvata appelsiinimehulla, jolla on selvä maku ja aromi. Campari Soda ja Campari Orange ovat tyylilajin klassikoita, Siksi näiden juomien tuntemisen ei pidä pettää meitä millään tavalla.

Markkinoilla on monia alkoholeja, joiden maku on hyvin samanlainen kuin alkuperäisessä juomassa. On jopa joitain alkoholilaastareita, jotka heijastavat tämän liköörin makua, Yksi markkinoiden parhaista Campari -makuista on ruotsalainen likööri Red Italian. Sen ansiosta voimme oppia tuntemaan tämän ainutlaatuisen katkeran maun ja valmistaa ainutlaatuisia juomia kotona.

Löydetty Googlesta lauseiden kautta:

  • campari-juomat mehulla
  • Campari juo
  • on campari terveellistä
  • tisleen katkera maku
  • mistä campari maistuu
  • kuinka jäljitellä campari-purenta
  • juomien komponentit