Korjaamme sokerivirheet - onko se edes mahdollista?

Korjaamme sokerivirheet - onko se edes mahdollista?

Sokerin käyttö alkoholin kotituotannossa on yleistä, mutta joskus se ei vaikuta kovin miellyttävältä, moonshine jälkimaku. Sen poistaminen ei ole melkein koskaan helppoa ja paradoksaalista, että sen poistaminen kuunpaisteesta on paljon helpompaa kuin esim.. valmistettu siideristä, johon on lisätty sokeria.

Hieman teoriaa

Moonshine -jälkimaku ja aromi ovat seurausta käymisestä, joka suoritetaan valkoisella sokerilla. Sokerissa oleva sokeri on oikeastaan ​​vain 97%, ja loput 3% he ovat parantajia, valkaisuaineet ja paakkuuntumisenestoaineet, ainakin sokeritehtaan virallisten tietojen mukaan ... Mitä muuta siellä todella on, vaikea arvata, mutta jo tässä "vähimmäisversiossa" voi syntyä ongelma. Kaikki nämä sokerilisäaineet ovat vain yksi ongelma - toinen on sokerikemia. Valkoinen sokeri on sakkaroosi, dwucukier, joka on hajotettava hiivan mukaan monosakkarideihin ja vasta sitten käytettävä käymiseen. Koko ongelma on tämä, että käytännössä jokainen näistä vaiheista tuottaa sivutuotteita. Niitä ei ole paljon, eikä niin paljon, jotta niistä tulee haitallisia terveydelle, mutta se riittää, pilata herkempien alkoholijuomien maku.

Nyt, koska tiedät jo, mistä paha maku tulee, Voit alkaa analysoida tapoja poistaa se, yksinkertaisin näyttää olevan suodatus tai aktiivihiilen käyttö, mutta nämä eivät ole ainoat mahdollisuudet

Suodatus ja hiili? Se ei ole aina hyvä idea!

Aktiivihiilellä on tämä suuri etu, että se voi säilyttää monenlaisia ​​aineita. Valitettavasti tästä edusta voi tulla haitta. Niin kauan kuin puhdistat kuun esivalmisteen tällä tavalla, ei tule mitään ongelmia. Tuote voi olla hieman saastuneempi kuin puhdistettu alkoholi, joten ei myöskään ole hajua tai makua kuutamosta. Tislauksen jälkeen tällainen juoma on melkein erotettavissa hengestä. valitettavasti, jos haluat poistaa moonshine-muistiinpanoja, esimerkiksi valmiita siideriä, se jää nähtäväksi, että saat siitä paitsi kuutamoisen muistiinpanon, mutta myös monia aromeja ja makuja, jotka määrittävät juoman identiteetin, koska aktiivihiili ei ole ollenkaan valikoiva.

Suodatuksen osalta sen rajoitettu tehokkuus johtuu pääasiassa tästä, että se ei pidä liuenneita yhdisteitä, ja tämä on mitä he ovat vastuussa mausta ja hajusta. Tietysti, suodattimien läpi, esimerkiksi 1000, 200 i 0 voi auttaa jossain määrin, mutta mikä tahansa operaatio, mikä johtaa kuutamuistiinpanojen poistamiseen, se poistaa myös joitain edullisia aromaattisia aineita.

Mitä on jäljellä? Projektit!

On sellaisia ​​makuja, jotka melkein tehokkaasti tappavat kuutamoinen muistiinpanot jopa melko voimakkaissa juomissa. Valkosipuli on tehokkain tällä alalla, mutta ammun sokeaan, että se ei sovi makukonseptisi. Luumut ovat vähän huonommat, vadelmat, mausteet ja - ehkä yllättäen - sokeri. Mikään ei tappaa myös makua, mitä sokeria, mutta muista, että jos juomassa on vielä hiivaa, sokerin lisääminen jatkaa fermentaatiota. Mitä tulee muihin mausteisiin - niitä ei tietenkään voida käyttää kaikissa tilanteissa, mutta jos kirsikkatinktuurassa tuntuu kuun paisto, voit pureskella hänet muutamalla luumulla (kuivatut tai tuoreet, mutta pikemminkin ei savustettu, tästä johtuen, että se hoitaisi ruttoa koleralla). Mausteet sopivat hyvin siideriin. Joten kuten voit nähdä tästä yksinkertaisesta esimerkistä, kaikkia reseptejä ei menetetä, jos käytät sokeria, vaikka jotain menisi pieleen. Juomien suunnittelu on valitettavasti kuoppainen tie ja joskus se johtaa tuotteisiin, lievästi sanottuna, ei rohkaisevaa, mutta katso - kaikki ongelmat voidaan tehdä. Lopuksi on syytä lainata vielä yksi tarina yhdeltä tinktuurien kirjoittajalta. Kysyi siitä, mitä tappaa kuun paiston jälkimaku alkoholissa, hän vastasi, mieluiten Mentos tai Halls, ja kaikki riippuu, kuinka paljon juoda. Terveydeksi!

Löydetty Googlesta lauseiden kautta:

  • mitä maustaa kuutamo niin, että se ei haise
  • miten päästä eroon kuun paistamisesta sokeritisleessä
  • mitä mausta mausi ennen tislausta
  • mitä laittaa sokerimassaan, ettei se haisisi
  • mitä lisätä mashiin maun parantamiseksi
  • mitä lisätä kuuhun, jotta se ei haise
  • sokeri, miten päästä eroon kuun paistosta
  • mitä tappaa kuun paiston maku
  • mitä lisätä kuuhun menettää maku ja haju
  • kuun paistaa