Tanniinit - rikastuttavat viinikimppua

Tanniinit - rikastuttavat viinikimppua

Taniny są jeszcze stosunkowo mało znanym środkiem w produkcji i podnoszeniu walorów wina. Włoska firma ENARTIS przez wiele lat badała i studiowała wpływ egzotycznych garbników, viininvalmistuksen yksittäisistä vaiheista ja siitä, miten se vaikuttaa lopputuotteeseen.

Monien vuosien tutkimus on osoittautunut, että oikeiden tanniinien käyttö oikeassa määrässä, on kiistatta positiivinen vaikutus viiniin, korjaa sen puutteet, tukee hedelmien sisältämien luonnollisten tanniinien uuttamista, helpottaa myöhempää selvennystä, stabiloi viinin väristä vastaavat hiukkaset, tukee antioksidanttien vaikutusta, eliminoi proteiinien samenemisen, rikastuttaa viinikimpun.

Jotta voimme kaikki hyötyä näistä tanniinien upeista vaikutuksista, esitämme kaikille

Viininvalmistajille ENARTIS TANENOL -sarja, joka koostuu rypäleistä ja punaisista hedelmistä saaduista tanniineista, ja tammipuusta saadut tanniinivalmisteet. Laaja valikoima mahdollisia koostumuksia antaa sinun ratkaista melkein kaikki aistinvaraiset ja tekniset vaatimukset.

Kuinka valita oikea tuote ja annos viinillemme?

Käytetyn tanniinin aistinvarainen tarkistus ja alustavien maistamiskokeiden tekeminen on yksinkertainen menetelmä. Tämä menetelmä koostuu 1 g TANENOLin liuottamisesta 100 ml: aan puhdasta vettä sisältävää vettä 13% alkoholia. Liukenemisen jälkeen meillä on valmis liuos, joka voidaan lisätä suhteessa 1 ml / 100 ml viiniä (mikä vastaa annosta 10 grammaa TANENOLIA per 100 litraa viiniä)

Milloin käyttää?

TANENOL-tuotteita voidaan käyttää viininvalmistusprosessin alussa, hedelmien maseroinnin tai käymisen aikana massassa. Vähimmäiskontaktiaika viinin kanssa on
1 viikko, ja maksimi on pidempi, sitä parempi.

Saatavilla olevat tuotteet WinoHOBBY-tarjouksessa:

  • TANENOL CLAR - rakeet - saatavilla olevat määrät: 5g, 20g, 50g i 1kg
  • TANENOL FRUITAN - rakeet - saatavilla olevat määrät: 5g, 20g i 1kg
  • TANENOLIN PUNAISET HEDELMÄT - rakeet - saatavilla olevat määrät: 5g, 20g i 1kg – polecane do użycia wraz z drożdżami ENARTIS Ferm Red Fruit

 

Löydetty Googlesta:

  • tanniiniviini
  • hänen maansa
  • taniny wino
  • 1g maata
  • mitä viinejä tanniinia
  • taniny winarskie
  • viinin tanniinit miten levittää