Mitä tislettä valita tinktuuralle

Mitä tislettä valita tinktuuralle

Kuten jo tiedämme, hyvä alkoholi on yksi tinktuurien perusainesosista, ainesosa, jolla voi olla valtava vaikutus kotitekoisen tinktuuramme makuun. Maissa, joissa alkoholin tislaus kotona on täysin voimassa olevien lakien mukainen, voit valita erityyppisten tisleiden välillä: sokereita, hedelmähiutaleet, viljat. Jokainen näistä tisleistä on erilainen, on muita etuja ja haittoja. Tisleiden tärkeimmät edut ovat yleensä niiden hinta ja laatu. Tisleen tuotannon hinta kotona on paljon alhaisempi kuin tislatun alkoholin tai vodkan ostaminen kaupasta, ja laatu on usein verrattain parempi kuin myymälätuotteet.

Haluaisin myös vedota tähän, että: Tisle ei ole sama kuin Moonshine! Outo? No ei. Matkustaminen ympäri maailmaa ja tapaaminen erilaisten ihmisten kanssa heidän matkallaan (ihmiset, jotka liittyvät enemmän tai vähemmän alkoholin tuotantoon), vierailemalla pienissä perheen tislaamoissa Itävallassa, juominen alueellisia tisleitä Saksassa - olen oppinut, nuo sanat tisle ja kuutamo merkitsevät jotain muuta! Moonshine on kiireessä valmistettu tuote, ei kiinnitetä huomiota käytettyjen ainesosien laatuun, tuotetaan usein heikkolaatuisilla kameroilla. Tällainen alkoholi on usein huonolaatuista, jossa on paha maku ja haiseva haju. Tisle on tuote, joka on valmistettu sydämellä. Kaikkien tislauksen sääntöjen noudattaminen, käyttäen korkealaatuisia raaka-aineita, hyvä tislaushiiva ja laadukas tislauslaitteisto. Nämä voivat olla laadukkaita hedelmätisleitä sekä herkullisia ja herkullisia maustettuja vodkoita, jonka jälkeen sinulla ei ole päänsärkyä seuraavana päivänä.

Valmistelemalla tislettä tinktuuraa varten, kuten tinktuura-alkoholin tapauksessa, meidän on hankittava sen oikea voima 60-70%. Kirjoitin siitä lisää artikkelissa: Mitä alkoholia tinktuura.

Yksi suosituimmista tisleistä on sokeri

Cukrówka on puhekielen nimi asetukselle, joka sisältää vettä ja sokeria. Sokeri liuotetaan oikeaan määrään vettä ja sitten lisätään sopiva tislaushiiva, esim.: COOBRA-tislaushiiva tai SpiritFerm-tislaushiiva. Kun tällainen asetus on käynyt, se tislataan, tuloksena on puhdasta alkoholia, jonka vahvuus on 80 tasaamaan 95% (saadun tisleen vahvuus riippuu käytettävissä olevasta tislauslaitteesta). Tällaista alkoholia kutsutaan myös yleisesti sokeriksi. Sokerien etuna on niiden erittäin alhainen hinta (riippuu suurelta osin sokerin hinnoista), korkea tuotantonopeus keskimäärin vuodesta 2 tehdä 8 päivän ajan asenteesta alkoholin saamiseen, neutraali maku.

Yksi parhaista tisleistä on brandy

Winiak on puhekieli, tisleen syntyperäinen nimi, joka muodostuu hedelmällisyyden tislauksen jälkeen. Voimme käyttää mitä tahansa hedelmää, joka sopii meille brandyyn. Sinun tulee myös hankkia sopiva hedelmähiiva. Hedelmät, joista aiomme tislata brandyn (hedelmätisle) pitäisi olla hyvälaatuisia: kypsä, maukas, aromaattinen. Murskaa hedelmät ja sokerisiirapin lisäyksen jälkeen fermentoi se erityisellä hiivalla hedelmäsarjojen käymiseen, esim.: SpiritFerm Turbo Hedelmät. Kun käyminen on valmis, tislaamme asetukset ja saamme aromaattista alkoholia. Maailman tunnetuimmat tällä tavalla saadut alkoholit ovat:

  • Calvados - omenatisle
  • Śliwowice - luumuista saadut tisleet
  • Brandy, Grappa, Koniak, Metaxa - viinirypäleistä tai rypäleen puristejäännöksistä saadut tisleet viinin käymisen jälkeen

Näiden tisleiden etuna on niiden herkullinen maku, mikä vaikuttaa suuresti tinktuuran koostumukseen, se täydentää sitä täydellisesti lisäämällä esimerkiksi: luumutislettä luumutinktuuraa varten tai kirsikkatislettä kirsikkatinktuuraa varten. Sinun on kuitenkin ajateltava sitä, eikö saatua tislettä ole syytä säilyttää, ikä tammihiutaleilla ja saada upea konjakki (Puolalainen kotitekoinen konjakki).

Laadukkaat viljavodkat

Viljatisleet ovat tuotteita, jotka saadaan tislaamalla viljamuusaa. Oikein valmistetut viljat, maltaat tai muut tärkkelyspitoiset tuotteet (maissi, peruna, riisi, jne..), käydään murskauksessa, ts. prosessi, jossa käymätön tärkkelys muutetaan hyvin fermentoiviksi yksinkertaisiksi sokereiksi. Sitten kun mäskiin on lisätty sopiva tislaushiivalaji, tapahtuu käyminen. Näin saadaan viljavodkaa, joka on usein paljon parempi kuin monet myymälähyllyn vodkat. Laadukkaita ja maukkaita viljatuotteita varten, joiden tuotanto on aikaa vievää ja työlästä, sinun tulisi myös miettiä, onko syytä pitää ja maistaa niitä ikääntymisen jälkeen.

Tämä artikkeli löytyi Google-hausta, mukaan lukien. seuraavien avainsanojen avulla:

  • alkoholi tinktuureille
  • mikä henki tinktuura
  • tinktuura heinäkuu
  • mikä hiiva hedelmäasetuksille
  • hedelmämehut tinktuurat
  • aseta henki
  • koti brandy