Iltaprosessi

Keskustelu tyypillisen bulgarialaisen kulinaarisesta päivästä, et voi sivuuttaa perinteitä illalla kävellä ympäri kaupunkia. Se on täydellinen rentoutumisen aika päivän rasitusten jälkeen, aika tavata ystäviä. Tämä kiireinen vaeltelu keskustan kaduilla on osa päivittäistä rituaalia. Joten tosiasiasta riippumatta, olemmeko Sofian suuressa pääkaupungissa, tai pienessä Gabrovon tehtaassa, satamassa Burgas tai vuoristoinen Plovdiv, emme voineet olla vaikuttamatta, että jokin näkymätön voima vetää asukkaat kodeistaan ​​perinteiseen Corsoon.

Kuumana, ilta-ilma tuoksuu popcornilta, katukauppiaiden tarjoama. Musiikki kuuluu ravintolan avoimesta ovesta, kadut täyttyvät yksitoikkoisilla kaduilla, kohinaa ja kohinaa. Värillisten hehkulamppujen rivillä erotetut kahvilapuutarhat heräävät eloon. Tulet tänne hetkeksi keskustelemaan ystävien kanssa. Tarjoilijan tilauksen ei tarvitse olla suuri - lasillinen rommia tai lasi konjakkia sekoitettuna Coca-Colaan riittää sosiaalisiin kokouksiin.. Se voi olla myös kuppi vahvaa ja makeaa kahvia, joka valmistetaan täällä pienissä upokkaissa, nimeltään "jezwe”. Se sekoitetaan veden ja sokerin kanssa, ja sitten lämmittää sen estäen kiehumista. "Cezve” useita kertoja se tulee lähemmäksi ja siirtyy pois liekistä odottaen, niin, että sen päälle muodostuu maukas "butterscotch". Suosittu tapa valmistaa kahvia on myös sisällyttää "Jezwe".” kuumassa hiekassa. Näin joit aina kahvia täällä. Joten tänään, vaikka valikkokortit tarjoavatkin kahvia ,,merityyliin” - alkoholin ja kahvin kanssa” - kaakaon kanssa, ja kahvia kermalla tai "schwarzkaffe"”, mikään ei kilpaile pienimpien kanssa, metalliset upokkaat.