Mehu kylmä

Mehu kylmä

Tämän verkkosivuston päätarkoitus on saada mehuja viininvalmistukseen, siksi kylmämehutusmenetelmä on erittäin suositeltava. Hedelmien määrästä riippuen on olemassa erilaisia ​​mahdollisuuksia.

Lihamylly mehustetulla kiinnikkeellä.

Lihamylly Löydetään varmasti jokaisesta kodista. Voit ostaa etupuolelle kiinnitetyn mehustustarvikkeen erikoisliikkeestä. (Koko ilmoitetaan aina partakoneen päällä). Kaikki marjat puristetaan täydellisesti tällä laitteella. Lihamyllyssä oleva etana työntää hedelmiä alkupalan siivilän läpi, missä .ruuvi sijaitsee, estää massan uuttamista. Mehu on loppumassa, ja melkein kuiva puriste työnnetään ulospäin pienen aukon kautta, aiheuttaa ruuvi, jota ei ole kiristetty kokonaan. Lihamyllyn koko rajoittaa hedelmien enimmäismäärää, josta voit puristaa mehua. Tätä menetelmää voidaan tietysti puristaa jopa sadasosa hedelmistä mehuksi, mutta työ ja panos työhön ovat silloin suhteettoman suuria suhteessa vaikutuksiin. Jos hedelmämäärä ylittää muutaman kilogramman, se on suositeltavaa

Sähköinen mehupuristin

Ostos on tosin kallista, mutta samalla se on erittäin tehokas ja ennen kaikkea käytännöllinen laite. Mehulinkoa käytettäessä on otettava huomioon myös korkeammat sähkölaskut, mikä ei ole halpaa. En halua enää viipyä tämän laitteen kuvauksessa, kaikki tärkeät huomautukset siitä sisältyvät siihen liitettyyn käyttöohjeeseen. Ja vielä yksi asia: eikä lihamyllyä, ja mehulinko eivät sovellu kaikentyyppisille hedelmille. Nämä laitteet eivät poista mehua näistä hedelmistä kovin hyvin, mitkä ovat eniten, kuten omenat ja päärynät. Seulat tukkeutuvat nopeasti hedelmälihalla eivätkä anna mehun vuotaa. Käytön aikana laite on puhdistettava aika ajoin uudelleen. Greippimehu, omenat ja päärynät puristetaan parhaiten jauhimella ja paina. Vain nämä laitteet mahdollistavat suurien hedelmämäärien käsittelyn lyhyessä ajassa, ja korkeapainevoiman avulla voit saavuttaa optimaalisen suorituskyvyn.

Näiden puoliammattilaitteiden ostaminen ei kuitenkaan ole järkevää – jopa pienetkin – pienelle kotitaloudelle tai amatööriviinivalmistajalle, joka haluaa asettaa mehua tai viiniä määristä 5-10 litraa. Tällainen osto maksaa vain enemmän tai vähemmän "veloituksesta" 50-100 litraa. Jos ajattelet sitä, varastoida oma kellarisi mehuilla ja viinillä ympäri vuoden, tällainen sijoitus on kannattava.