Kuinka juoda viiniä päänsäryn välttämiseksi

Kuinka juoda viiniä päänsäryn välttämiseksi

Viini ja taloviini ovat kunnioitettava juoma, sen liikaa aiheuttaa kuitenkin saman päihtymystilan, kuin juoda liikaa vodkaa, olut tai muu juoma prosenttiosuudella. Jos juot liikaa viiniä, saatat saada päänsärkyä.

Haluan suojata itseni tältä epämiellyttävältä kokemukselta, sinun pitäisi olla tietoinen tästä, missä määrin meidän pitäisi käyttää alkoholia, niin että keho käsittelee sitä säännöllisesti. Siksi, juoda viiniä olematta päihtynyt, raskas pää, pitäisikö jalkojen juoda enää, kuin lasillinen viiniä tunnissa, koska vain tai yhtä paljon 1 keho tarvitsee noin. 8 tehdä 10 grammaa, tässä tapauksessa viini, tämä on suunnilleen viinilasin kokoinen.

Kehomme ei pysty hajoamaan nopeasti, Tämä, mitä juomme sen lisäksi. Tämän seurauksena voimme saada sinut sairastumaan, oksentelu, päänsärky ja muut oireet, jotka tunnetaan yleisesti krapulana.

On kuitenkin olemassa tapoja, välttää nämä epämiellyttävät sairaudet, ja yksi niistä ei ole vain suurempi tai pienempi pidättyminen, mutta oppia kehomme toimintamekanismeista kosketuksessa alkoholin kanssa

Kuten yleisesti tiedetään, maksa on vastuussa alkoholin hajoamisesta, verenkiertoon, joten se, mihin se ei pysty selviytymään jatkuvasti, menee sinne ja veren mukana kuljetetaan aivoihin ja kaikkiin muihin kehomme osiin, tästä syystä yleinen huonovointisuus ja päänsärky, joita usein esiintyi tuolloin. Se syntyy, kun nesteen paine aivoissa nousee, niiden sisältämän asetaldehydin vuoksi (osittain jalostettu alkoholi ). Tämä aldehydi on myös hyvin vesiliukoinen, tunkeutuu syvälle kudoksiin ja laajentaa kapillaareja, mikä saa meidät hikoilemaan.
Se saa myös tuntemaan itsensä läpi, tosiasia, että veressä hyvin varustetussa aivossa soluista vapautuu vettä aldehydillä, mutta ei löydä myyntipistettä, aiheuttaa hypertensiota, tunsi olonsa, kipuna. Voimme myös haistaa sen liikaa, kuten haju, jota ei ole täysin pilkottu alkoholiksi.

Valitettavasti alkoholin hajoamisnopeus riippuu myös sukupuolesta. Ja kyllä, miehet polttavat sen nopeammin kuin naiset, vaikka, kuten tiedätte, kullekin säännölle on poikkeuksia.

Meidän ei kuitenkaan tarvitse luopua suosikkijuomamme maun nauttimisesta, luopua samppanja hauskaa ystävien tai perheen kanssa, koska joskus on vaikea istua koko illan yhden lasin kanssa. Paras tapa käsitellä päihtymisen vaikutuksia on juoda kohtuullisesti, ja sitten ongelma on yksinkertaisesti "yli pään".

Saattaa myös olla riittävää varastoida lääke asetyylisalisyylihapolla etukäteen (jokaisen kipulääkkeen tabletti) sekä C- ja E-vitamiinit., edullisesti kuohuvassa muodossa. Muistakaamme tämä, että tupakointi juomisen aikana lisää alkoholin vaikutuksia.

Löydetty Googlesta lauseiden kautta:

  • herukka viini askel askeleelta
  • mitä tehdä, jotta viini ei satuta päätäni
  • mitä tehdä, jotta pääni ei sattuisi viinin jälkeen
  • winekit