Angostura

Angostura

Katkerat ovat katkera perhe (kuten nimestä voi päätellä) alkoholia, yleensä melko voimakas. Klassisin esimerkki katkerasta on angostura. Nimellä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä angosturapuun kanssa, mutta otettiin kaupungin haltuun, jossa tuotanto alkoi, jota nykyään kutsutaan Ciudad Bolivariksi. Tänään ei kuitenkaan enää Venezuelassa, mutta sitä tuotetaan Trinidadin saarella, joskus kutsutaan myös trinidadiksi.

Se alkoi huumeista

Angostura, kuten käytännössä kaikki katkerot, samoin kuin monet muut alkoholit, sitä ei luotu lainkaan huvijuomana, mutta huumeina. Reseptin kirjoittaja oli innokas yrttien tutkija Saksan armeijan palkkana, tohtori Johann Gottlieb Benjamin Siegert. Venezuelassa, missä hänen piti taistella espanjalaisia ​​vastaan, Hän oli kuitenkin kuuluisa ennen kaikkea tietyn lääkkeen keksimisestä. Aluksi hän sovelsi sitä vain itseensä ja sukulaisiinsa (kuten ennen, lääkkeellä oli tarkoitus olla universaali vaikutus), mutta Angosturassa, joka oli tärkeä viestintäristeys ja suuri väestökeskus, Siegert, saksalaisena, joka on tottunut taloudellisiin ratkaisuihin, kehitetty tuotanto. Angosturan historia on hyvin sekava, mukaan lukien kaikenlaiset sodat, vaikutusvaltaa ja politiikkaa, jotka ovat repineet alueen pois 1824 vuosi, joten anna sen olla tarpeeksi, että tänään Angosturan tehdas on palannut Siegert-perheelle, ja sijaitsee Trinidadissa, mistä viedään 95% vuosittain tuotetusta 50 miljoona litraa angosturaa.

Et opi tuotannosta

Kaikista tehdashankinnoista ja omistajanvaihdoksista huolimatta resepti on tuntematon. Todennäköisesti tämän tuotannon perusta 40-45% juoma on rommia, josta loppujen lopuksi alueella ei ole pulaa, ja Angostura itse tuottaa melko paljon siitä. Perusversiossaan angostura on katkeran maansa velkaa angelican juurille, quinoa-kuori, kłączu galangi, appelsiininkuori ja inkivääri, kun taas väri tulee santelipuusta. Kuten varmaan tiedät, kaikki nämä ainesosat ovat sanomattoman katkeria ja maun kannalta epämiellyttäviä, siksi Angosturaa ei voida juoda yksin, ja tämä koskee myös modernia kalkkiversiota.

Kuinka palvella?

Angosturaa voidaan antaa vain yhdellä tavalla. Se on monien juomien ainesosa, mutta vain kehittyneimmät, a ja pieninä määrinä, koska usein vain 2-3 tippaa lasille. Tiedämme historian sivuilta, että myös lääkkeenä angosturaa ei koskaan annettu puhtaassa muodossa - se laimennettiin vedellä tai alkoholilla - mikä oli käsillä, se oli ok, vain katkeruuden tappamiseksi.

Tunnetuin cocktail - kallis, mutta ei kovin hienostunut, mutta vanha, koska 1800-luvun puolivälistä lähtien - joka sisältää angosturan, on samppanjacocktail: samppanjalaseihin lisätään katkerassa liotettu sokerikuutio. Se kannattaa lisätä uteliaisuutena, että tuolloin oli mahdotonta valmistaa cocktailia ilman katkeraa - tämä johtuu tämän tyyppisen sekoitetun juoman silloisesta määritelmästä.

Täysi valikoima alkoholikatkoja, jotka voivat olla komponentteja moniin juomiin. Vodkan koristeet ja maut.

Legendaarinen etiketti

Voit tunnistaa angosturan sen mausta, tosiasialle, mutta on vielä nopeampi tunnistaa se tarran mukaan. Se on ainoa juoma, joka on tarkoituksellisesti merkitty liian suureksi. Miksi? Kuka voi tietää sen. Hakemusten mukaan, Kaksi työntekijää piti huolehtia angosturan pakkaamisesta: kun meni hakemaan pulloja, toinen etsi etikettejä, mutta he eivät päässeet toimeen ja tähän päivään asti tätä alkoholia myydään pulloissa, joissa on liikaa etikettejä.

Mikään ei kuitenkaan harhauta itseämme, että tunnistat hänet kaukaa hyllyltä. Trinidadia ei ole niin helppo ostaa Puolasta. On totta, että se ei ole kielletty juoma, mutta koska sitä käytetään harvoin, sitä ei myöskään ole usein ostettavissa, eikä todellakaan supermarketissa.