Viiniresepti: Puolan Sake

Viiniresepti: Puolan Sake:

Oletettavasti täydellinen, naisten viini, helppo ja nopea valmistaa.

– 8l vettäPuolan takia, riisiviini

– 1kg riisiä

– 3,5kg sokeria

– 150g rusinoita

Do balonu fermentacyjnego wsypujemy odpowiednio przygotowany ryż (można o tym przeczytać na Wino Domowe – wino z ryżu) ja rusinoita, wszystko zalewamy gorącym syropem cukrowym. Po ostygnięciu dodajemy odpowiednio przygotowane drożdże winne i pożywkę. Kun käyminen on saatu päätökseen ja viini kaadetaan sedimentistä ensimmäistä kertaa, Valmista pannulla 75 g sokeria sisältävä karamelli ja lisää se viiniin. Jätä selventämään.

WinoHOBBY-viinikauppa kutsuu sinut ostoksille.

Löydetty Googlesta lauseiden kautta:

  • saken resepti
  • saken resepti
  • riisiviinin resepti
  • saken resepti
  • Puolan takia