Viini on ruokaa

Viini on ruokaa.

Viini on ruokaa, koska se sisältää ravinteita, jotka tarjoavat energiaa, ja ennen kaikkea hivenaineita. Tietyn ruoan ravintoarvon selvittäminen, jos Viini on terveellistä, viini on ravitsevaa, talon viinireseptityleensä kemiallinen koostumus 100 g: lle. Viinin osalta olisi tehtävä analyysi viinille 1 litraa, ja jaa tulos kolmella tai kahdella. Saamme sävellyksen 33 ml tai 50 ml, mikä on päivittäin yleensä kulutetun viinimäärän. Viinin ravintokoostumus:- Proteiini (välillä 1 a 2 g na litr), viinin proteiinipuutos johtuu osittain selkeyttämisestä, johon viini altistuu tuotannon aikana ja mikä prosessi eliminoi suurimman osan proteiineista
– Hiilihydraatit (punaviinin tapauksessa sokerijäämien määrä (glukoosi ja fruktoosi) = 2-3 g na litr, valkoviinien kohdalla niitä voi olla enemmän 20 g / l erittäin hedelmäisissä viineissä, nawet tehdä 100 g / l joissakin väkevissä viineissä).
– Rasvat (viini ei sisällä rasvoja). Ainoa riski on rypäleensiemenillä, joka murskatessaan voi vapauttaa öljyn jälkiä.
– Kuitu (kemiallinen analyysi ei voi havaita viinissä olevaa kuitua, vaikka itse asiassa, jotkut rypäleen kuidut ovat liukoisia ja nestemäisiä viiniin)
– Vesi (11 viini voi sisältää eri määrän vettä: 730 ml makeaa viiniä, 880 ml valkoviiniä 11%, 920 ml punaisessa seppeleessä 12%.
– alkoholia (keskimääräinen alkoholin osuus on 75 g / l viinille 9%, 88 g / l viinille 11%, 96 g / l viinille 12% i 160 g / l makealle viinille). Etyylialkoholin lisäksi, viini sisältää pieniä määriä propyylialkoholia, butyyli ja amyyli, pieni määrä metanolia.
– Mineraalit: kaliumia (700-1600 mg), kalsiumia (50-200 mg), magnesium (50-200 mg), natriumia (20-250 mg), Fosfori (100-200 mg).
– Mikroelementit: rauta- (2-10 mg), kupari- (0,2-1 mg), sinkki (0,1-5 mg), mangan (0,5-3 mg). Viini voi sisältää myös ei-toivottuja hivenaineita: alumiini, johtaa, arseeni - tämä on seurausta muun muassa. lyijypitoisten bensiiniautojen pakokaasut.
– Vitamiinit (jäljet ​​B1, B2, B3, B5, B6)
– Polyfenolit (pitoisuus vaihtelee muutamasta milligrammasta valkoviinien osalta 1,2 nawet 3 g punaviinissä)
– Orgaaniset hapot (viinihappo, omena ja salisyylihappo)
– Muut aineet: aldehydi (20mg / l), joka estereiden kanssa, alkoholit ja fenolit, ovat haihtuvia aineita, vastuussa aromeista. Vähemmän toivottavia aineita voi esiintyä: rikki, histamiini, rengaskaivos, serotoniini jne..

Lisätietoja talon viinin valmistamisesta löytyy WinoDomowe.info -portaalista.

Löydetty Googlesta lauseiden kautta:

  • resepti viiniä orapihlajasta ja viinirypäleistä
  • fruktoosipitoisuus valkoviinissä