Viinin ainesosat päänsärkyä varten

Viinin ainesosat päänsärkyä varten

Kaunis nainen juo viiniä.Uskotaan, että hän kärsii päänsärystä 70% Puolalaiset, ja noin 30% on niitä usein. Lähellä 15% valittaa migreenikohtauksista, jotka hyökkäävät naisia ​​paljon useammin. Noin 75% heistä asuu suurkaupungeissa, ikäryhmässä 30–45 vuotta, korkea-asteen koulutuksen kanssa, zestresowane, kiireinen, hengittää saastunutta ilmaa.

Berkeleyn Kalifornian yliopiston tutkijat kehittivät laitteen, suojaamaan migreenipäänsärkyä, aiheuttanut muun muassa. punaviinillä, także przez wino domowe. Siihen liittyy usein sydämentykytys ja hengenahdistus tai pahoinvointi. Jotkut ihmiset kokevat adrenaliinin ja niin sanotun piikin. hypertensiivinen kriisi.

Apteekit käyttivät NASAn kehittämää tekniikkaa, sen piti tehdä Marsin elämä havaittavaksi. Sen ansiosta on helppo jäljittää aineita, jotka aiheuttavat epämiellyttäviä vaivoja, ts. biogeeniset amiinit, yhdisteet, joita esiintyy kypsymisalueella (ikääntyminen), fermentoidut tai peitatut tuotteet, esimerkiksi.. juustoissa, viiniä, savustettu liha, oliivit, pähkinät, suklaa.

Huolimatta siitä, että joukko analyytikkoja ympäri maailmaa ei päässyt sopimukseen, mitkä aineet todella aiheuttavat migreenipäänsäryn, amiinit ovat yleisimmin ilmoitettuja, mukaan lukien tyramiini ja histamiini. Siksi lääkärit ja ravitsemusterapeutit varoittavat potilasta, poistaa näissä yhdisteissä olevat elintarvikkeet ruokavaliostaan. Tutkijat ovat löytäneet, että korkein biogeenisten amiinien pitoisuus löytyy punaviinistä ja sakesta, ja pienin oluessa. Toistaiseksi laite testaa vain nesteitä

Kalifornian laite toimii hyvin ihmisille, jotka ovat yliherkkiä polyamiineille. Prototyyppi on pienen salkun koko. Sinun on odotettava tippa viiniä 5 minuuttia tuloksia. Tutkijat työskentelevät parhaillaan kameran pienentämiseksi, jotta allergiset ihmiset voivat ottaa digitaalisen avustajan mukanaan juhliin tai ravintolaan ja tarkistaa sen koostumuksen ennen viinin juomista.

Löydetty Googlesta lauseiden kautta:

  • päänsärky viinin jälkeen