KYLMÄ BUFFET

KYLMÄ BUFFET

Ruokailu pöydässä ei ole ainoa tapa viihdyttää vieraita. Kylmä buffet sallii kutsua enemmän ihmisiä, ja samalla se on vähemmän muodollinen tapaamismuoto. Voit myös yhdistää perinteisen aterian kylmään buffetiin. Vieraat sitten istuvat pienissä pöydissä, mutta ruoka on buffetissa ja kaikki tulevat ylös, käsitellä. Vaihtoehtoisesti vieraat tulevat buffetiin, auttaa itseäsi alkupalojen ja jälkiruokien kanssa, ja pääateria, kuuma, palvelu antaa heille, käsitellään myös levynvaihtoa. Siksi on olemassa erilaisia ​​muunnelmia, ja heidän valintansa riippuu vieraiden määrästä.

Missä asettaa buffet? Sen on oltava helposti saatavilla, seinää vasten ja mahdollisimman lähellä keittiöön tai huoneeseen johtavaa ovea, joissa ptifuralokerot odottavat, voileipiä ja astioita.

Buffetin pituus riippuu vieraiden määrästä (16 metriä per 300 ihmiset, 6 metriä per 100 ihmiset), mutta sinäkin voit, huoneen koosta riippuen, aseta kaksi pienempää buffettia.

Ruokien valmistus. Yleensä käytämme sellaisen henkilön apua, joka on erikoistunut valikon järjestämiseen ja erilaisten pienten evästeiden ja voileipien valmistamiseen. Uskomme hänelle myös juomien toimittamisen ja palvelun (päällä 300 vieraita 7 palveluhenkilöt ja 1 valvova henkilö). Jos joudut, vuokraamme myös henkilön vaatesäilytystä varten (Palataanpa hetkeksi talonmiehen rooliin, joka Ranskassa, hyvin usein hän ottaa tällaisen tehtävän, tietysti – maksua vastaan; se on syytä huomauttaa, että suurten kaupunkien tyylikkäiden talojen aulat mahdollistavat pukuhuoneen järjestämisen uloskäynnille, rakennuksen pohjakerroksessa). Sinun pitäisi antaa noin kaksi tuntia buffet-annoksen valmistamiseen, tunnin – puhdistukseen. Ammattitaitoisesti juhlien järjestämiseen osallistuva henkilö voi myös saada sopivat kukat.

Ptifuroiden määrä – molemmat makeat evästeet, kuinka suolaista, määritämme juhlien suunnitellun keston mukaan – Voimme järjestää cocktailin klo 18.00-20.00 tai klo 18.00-22.00 – vieraiden ikä ja tietysti taloudelliset resurssit, mitä osoitamme tähän tarkoitukseen. Vaatimaton, kahden tunnin cocktail vaatii kaksitoista kappaletta per henkilö (osuus on vakio – 2/3 suolainen ja 1/3 makea).

Jos cocktail kestää kauemmin, vaatii enemmän vaihtelua (noin kahdeksantoista kappaletta). Se tulisi tarjoilla raakana, kuoritut vihannekset (porkkana, retiisi, valikoima, kukkakaalia…), pinottu liha- ja kinkkukuutio, jotka tarttuvat tikkuihin. Tarjoilijat voivat kävellä salissa kuumien välipalojen kera, mikä estää väkijoukkojen muodostumisen buffetissa. Hedelmämehujen tulisi olla juomien joukossa, alkoholit, samppanja, asiakkaiden taloudellisten resurssien ja iän mukaan. Ne maksetaan yleensä kulutuksen mukaan, ja pullot, joita ei ole avattu, noutaa puolueen järjestäjät. Paljon järjestäjiä, myös hotellit ja ravintolat, jotka vuokraavat huoneen ja tarjoavat palvelua samaan aikaan, veloittaa maksun, jos samppanjaa toimittaa toinen yritys tai asiakas itse. Sitten maksamme myös vain avoimista pulloista.

Kotiäiti voi tietysti isännöidä vieraita omassa kodissaan ja huolehtia joistakin valmisteluista, vähentäen siten juhlien kustannuksia. Sitten hän valmistaa leikkeleitä pidempään cocktailiin, Salaatteja, kakkuja, joka täydentää sormenruokien ja ptifuroiden valikoimaa. Varastoi riittävä määrä levyjä ja ruokailuvälineitä, kattaa pöydät ja tuolit, jotta vieraat voivat löytää mukavan paikan. Jos se on mahdotonta, sinun tulisi tarjoilla ruokia, jotka on valmistettu kuten ravintolassa tai tilattu – sopii syömiseen seisten, ilman ruokailuvälineitä.

Talon nainen huolehtii itse sisustuksesta – järjestää kukkia, myös nämä, jonka hän saa vierailta, valmistele tarpeeksi tuhkakuppeja.

Vieraat palvelevat itseään. Kohteliaisuus -komennot, ei kiirehtiä buffetiin. Estää sen nopea tuhoaminen, palvelu, yleensä kokenut, täydentää järjestelmällisesti lautasien sisältöä. Myöhään saapuvat vieraat on siis varusteltu asianmukaisesti, vaikuttava pöytä. Ja muista, että runsas buffet on onnistuneen illan perusta, ja käyttämättömät tarvikkeet ilahduttavat kotitalouden jäseniä tai jonkun isännän ympäristöstä seuraavana päivänä.

Illallinen sillalla, illallinen illan jälkeen teatterissa. Tällainen iltasuunnitelma vaatii tietyn kaavan, sillä ateria ei ole sen perusosa. Jos kutsumme vieraita siltaan, tarjotin korkkia, maapähkinöitä, keksejä ja juomia tulisi lyödä pöydälle kahden erän välillä, kevyt kylmä ateria (tai astia, jota voimme lämmittää ilman ongelmia) – keskellä tai lopussa kokouksen. Ehtoollinen, jonka syömme teatteriesityksen jälkeen, sen pitäisi olla myös kevyt – keitto kerma tarjoillaan kylmänä, savustettu lohi ja lasillinen samppanjaa tyydyttävät vieraita ja ovat sopivimpia myöhään. Tällaisissa tilanteissa talon naisen on osoitettava mielikuvitusta, säveltämällä alkuperäinen ateria, joka ei vaadi viime hetken valmisteluja eikä pakota häntä jatkamaan keittiön tarkistamista.