Ravintolassa

Se tapahtuu, että ollessaan työmatkalla tai viihteen tuulella, menemme hotelliin tai ravintolaan.

RAVINTOLASSA

Kutsumme sinut ravintolaan. Aikaisemmin tätä lomaketta ei käytetty usein, koska kaikki pitivät hänen velvollisuutensa ottaa vastaan ​​vieraita perheen kodin lämmössä, missä voisit esitellä kulinaarisia kykyjäsi. Ravintola näytti olevan suotuisampi paikka ammattikontakteille. Tänään illallinen ravintolassa on yleisesti hyväksytty tapaamisten muoto, ja monissa olosuhteissa se sopii kaikille paremmin. Juhlatila ei aiheuta suuria ongelmia, mikä on nykyaikaisen elämäntavan mukaista, molemmat, kun isäntä on naimaton mies, missä talossa ei ole tilaa ja riittäviä laitteita, kuten silloin, kun kotiäiti on kiireinen työssä tai vain välttää keittiötä. Lisäksi juhlat ravintolassa kestävät vasta myöhään illalla, mikä sopii ihmisille, jotka pakotetaan nousemaan aikaisin. Parempi kuitenkin luopua ravintolasta, kun vieraamme ovat vanhuksia tai perinteisiä ihmisiä.

Huolimatta, kutsumme yhden, kaksi tai kymmenen ihmistä, tiettyjä sääntöjä on noudatettava, kiitos kenelle ja vieraille, ja isännät tuntevat olonsa mukavaksi. Lounas tai illallinen? Lounas on suotuisampaa puhumasta yrityksestä, illallinen on rentoutumisen ja levon aika. Valitsemme päivän vapaasti, se on kuitenkin syytä muistaa, että lauantaisin on enemmän ihmisiä ja että tarjoilijat ja kokit tarjoavat parempaa palvelua viikon aikana.

Valitse ravintola, tiedämme jo. Vasta sitten voimme olla varmoja, että kumpikaan keittiö ei tuota meille pettymystä, eikä palvelu. Tilaamme pöydän etukäteen ja parhaimmillaan, jos hän on rauhallisessa paikassa, miellyttävä paikka, missä voit puhua. Joissakin ravintoloissa on huoneita yksityisjuhliin. Vain erityisolosuhteissa, tiedetään kutsuttujen ihmisten mieltymykset, päätämme mennä eksoottiseen ravintolaan tai ravintolaan, jossa tarjoillaan tiettyjä ruokia.

Kutsujan tulisi saapua ensin ja kysyä tarjoilijalta, että vieraat ohjataan oikealle pöydälle, missä hän toivottaa heidät tervetulleiksi ja esittelee heille nykypäivän. Jos vieraita on paljon, Järjestämme pöytäsuunnitelman samojen sääntöjen mukaisesti, jotka ovat voimassa juhlille kotona.

Valikko voidaan järjestää etukäteen kokin ja huonejohtajan kanssa. Painettu tai käsinkirjoitettu, makaa pöydän päissä, jotta vieraat voivat tutustua siihen. Voimme myös jättää vieraamme vapaasti valitsemaan, sitten kutsuttajan tulisi kuitenkin auttaa sen tekemisessä, sanomalla esimerkiksi, mitä hän päätti tehdä. Vieraiden tulee olla maltillisia ja tilata ruokansa, jonka hinta on kohtalainen, emme rajoita itseämme rajusti tai täytä pöytää näin, taivuttaa. Hyvät tavat vaativat kävijän seuraamaan isännän jalanjälkiä, ja tee isäntä, saada kaikki tuntemaan olonsa mukavaksi. Teemme valinnan ilman kiirettä, mutta emme epäröi liian kauan, saada muut odottamaan.

Lasku tehdään huomaamattomasti. Jos vieraita on paljon, kutsuva henkilö varaa ajanvarauksen huonepäällikölle etukäteen, että lasku annetaan hänelle heidän lähdettäessä tai lähetetään kotiin. Kutsuja voi myös lähteä aterian lopussa ja maksaa laskun. Pöydässä on parasta käyttää pankkikorttia, välttää julkinen rahalaskenta. Lasku toimitetaan taitettuna. Tarkistamme sen nopeasti, tuijottamatta numeroita.

Tällaisten juhlien lisäksi myös tapahtuu, ja paljon useammin, että menemme illalliselle kahdelle tai pariskunnalle. Sitten joko joku kutsuu muut, tai jokainen maksaa itsestään, tai jaamme laskun yhtä suuriin osiin. Haluatko tietää tietyn ravintolan hinnoista, voimme katsoa oppaan etukäteen. Tekemällä valinnan, noudatamme samoja periaatteita, jotka koskevat kutsuttuja henkilöitä – vältämme kalleimpia viinejä ja ruokia. Vain läheisillä ystävillä on varaa asettaa kulutaso.