Vinobrew – Juo olutta viinin ja kahvin kanssa

Vinobrew – Juo olutta viinin ja kahvin kanssa.

 

Vinobrew, joka on yhdistelmä viiniä ja olutta, yhdistämällä kaksi erillistä maailmaa ainutlaatuisen maun luomiseksi, vaikka tässä tapauksessa on myös kolmas ainesosa. Vinobrew on yhdistelmä makeaa punaista portviiniä tumman Stout-tyylisen oluen kanssa, kolmas ainesosa on kahvi.

Vinobrew on viininvalmistajien yhteinen työ, panimoiden ja kahvin tuottajien kanssa.

Panimot tuntevat monenlaisia ​​humaloita, jonka kartionmuotoiset kukat sisältävät hartseja ja öljyjä, jotka antavat oluelle katkeruutta ja aromia. Oluttuotanto alkaa lämmittämällä vettä säiliössä, jota kutsutaan mash tuniksi. Kun veden lämpötila saavuttaa 65 ºC, kaadetaan siihen mallasseos.

Mallas on ohra, vehnä tai maissi, joka kuivattiin, kun se alkoi itää. Sekoituksen sekoittaminen nopeuttaa tärkkelyksen hajoamista, joka muuttuu helposti fermentoituviksi sokereiksi. Tunnin kuluttua näin saatu vierre, pumpataan liesi ja humalaa lisätään.

Vierre keitetään bakteerien poistamiseksi. Sitten jäähdytetty vierre kaadetaan käymissäiliöön ja lisätään panimohiiva. Sisällä 10 tehdä 14 päivän hiivan lisääntyminen kuluttaa sokeria, alkoholin ja hiilidioksidin tuottaminen. Näin virre muuttuu olueksi.

Kahvinjalostamossa sen pavut paahdetaan, ja jäähdytetään niin, että ne eivät pala, sekoittaminen auttaa poistamaan lämmön.

Jäähdytetyt jyvät jauhetaan jauheeksi. Kahvin valmistamiseksi vinobrew, jauhetut jyvät kaadetaan suodattimeen, joka upotetaan veteen ja jätetään 16 tuntia. Sitten suodatettu kahvi kaadetaan astiaan.

Viinitarhassa korjatut rypäleet puristetaan ja hiiva lisätään ja annetaan käydä. Valmis viini on vanhentunut 2 vuotta tammitynnyreissä. Sitten valitaan sopiva erä arvioimalla sen happamuus ja sokeripitoisuus.

Nyt maku laskee vinobrew, niin maistajat kokeilevat erilaisia ​​määriä ja tyyppejä viiniä ja kahvia, mutta pääainesosa on olut. Se on enemmän taidetta kuin tiedettä, se on mittasuhteiden peli. Jokainen annos maistetaan ja haistetaan aromin arvioimiseksi, makeus, katkeruus, ja happamuus – ajatuksena on luoda harmoninen sekoitus kolmesta ainesosasta, joka antaa meille uuden maun, ilman kenenkään ylivaltaa. Kun ihanteelliset mittasuhteet on määritetty, ne luodaan uudelleen tuotantoprosessissa.

Valittu viini pumpataan altaasta tynnyreihin ja toimitetaan panimoon. Ja panimossa oikea määrä viiniä, se pumpataan tynnyreistä säiliöön, sitten kahvi lisätään, ja koko asiaa täydentää olut, mikä on juoman pääainesosa.

Valmis seos vinobrew kaadettiin tynnyreihin, johon sitten ruiskutetaan hiilidioksidia.

Kaadettuaan sen lasiin tai mukiin, Vaahto muodostuu juoman päälle, mutta tässä yhtäläisyydet oluen kanssa loppuvat – joka siemaillen vinobrew se on täysin uusi makuelämys.