Coupage

Coupage

Suositeltava menetelmä happamuuden vähentämiseksi on epäilemättä erilaisten happojen sisältävien mehujen sekoittaminen. Loppujen lopuksi on omenoita, jotka ovat happamia ja vähemmän happamia; jos niiden mehu sekoitetaan keskenään, syntyy herkullista, juoda, kun taas kukin yksittäinen mehu ei ole kovin maukas.

Kymmenen, jonka ei tarvitse ostaa tiettyjä omenalajikkeita mehua varten, koska sillä on puutarha, joka on täynnä erilaisia ​​hedelmiä, hieman hapan hapan, ei tarvitse, tietysti, ajatella sekoittamista, tarpeeksi, että hän sekoittaa hedelmät ennen mehun painamista.

Se on kuitenkin erilainen, jos yksittäiset hedelmät kypsyvät eri aikoina. Sitten sekoitus on välttämätöntä ja viinit sekoitetaan. Alhaisen happopitoisuuden hedelmät asetetaan syyskuussa, myöhässä, hapan lajikkeet vasta marraskuussa. Siitä huolimatta, onko mehu sekoitettava, tai viiniä, happamuuden mittaus on sama molemmissa tapauksissa, kuten aiemmin on kuvattu. Esimerkiksi yksi mehuista sisältää 4 g / l happoa (se voi olla jonkinlainen päärynä). Joten se sekoitetaan eri mehuun, jonka happamuus on esimerkiksi 9 g / l.

Jos sekoitamme molemmat mehut suhteessa 1:1, se sisältää uuden sekoitetun mehun 13 g happoa kahdessa litraa, mikä antaa happamuutta 6,5 g / l; tämä on hyväksyttävä arvo.

Virvoitusjuomien paino on myös erittäin ratkaiseva sekoittamisen kannalta. Se lasketaan samalla tavalla. Jos yksi mehu sisältää 50 ° Ochsle, ja muut vain 45 ° Ochsle, se tiivistää sen 95 : 2 = 47,5 ° Ochslego. Koska tämä arvo ei riitä nuorelle pöytäviinille, sinun täytyy korjata se "kuivana".