Czy nalewki bursztynowe są naprawdę lecznicze?

Czy nalewki bursztynowe są naprawdę lecznicze?

Homeopathie van alle soorten is tegenwoordig erg in zwang. Na de periode keert het terug naar de gunst

ongeveer twee decennia, toen we ons verslonden in het westen, eigenlijk dit, wat we als het Westen beschouwden. Onder haar constitutieve elementen is er altijd een liefde voor de wetenschap geweest die grotendeels bestaat in de afwijzing van alles, wat onwetenschappelijk was. Het probleem is dat, dat juist deze dingen heel vaak de onwetenschappelijke actiepatch kregen, welke wetenschappers niet wilden bestuderen op basis van de aanname, dat ze zeker charlatanisme zijn of dat ze volgens hun bekende beweringen eenvoudigweg geen wetenschappelijke rechtvaardiging hebben voor de regelmatigheden die door genezers worden waargenomen, hoe mensen soms worden genoemd, wiens werk bijvoorbeeld een alcohol-retouchering van barnsteen is. Net aan het einde van het afgelopen decennium herinnerden wetenschappers over de hele wereld zich dingen, die goed bekend was bij hen, maar op de een of andere manier vreemd vergeten. Het is een feit, dat de overgrote meerderheid van moderne medicijnen geïsoleerd is uit verschillende soorten planten, grotendeels uit kruiden, zelfs zoals kamille of salie, en pas nadat ze op deze manier waren leren kennen, werd de productie onder laboratoriumomstandigheden gestart. Realisatie van deze duidelijke vanzelfsprekendheid, om de klassieker te citeren, heeft vele ontwikkelingsmogelijkheden voor genezing geopend, in het algemeen, onconventioneel. Onder andere barnsteen en de tinctuur die ervan gemaakt werd, werden getest.

Het werd als eerste opgemerkt, die hars zelf, waarvan barnsteen is gemaakt, heeft een bacteriedodende en virusvernietigende werking. Er groeien ook geen schimmels in hun omgeving, en dat kun je eigenlijk wel zeggen, dat het een antiseptisch effect heeft dat vergelijkbaar is met waterstofperoxide. Na een zeer korte studie werd het gevonden, dat het verwant is aan het zogenaamde barnsteenzuur, die in het Pools barnsteen heeft een concentratie van ongeveer vijf procent, plus of min drie procent. Het is een buitengewoon krachtige antioxidant, die biologische processen op cellulair niveau blokkeert. Het kan gevaarlijk zijn voor mensen als het in zijn pure vorm wordt geconsumeerd, maar ook andere toepassingen zijn mogelijk. Przez medyków zalecana jest bursztynowa nalewka zdrowotna tworzona poprzez marynowanie w spirytusie kawałków bursztynu przez około dziesięciu dni. Dit is hoe amberkleurige tinctuur ontstaat, d.w.z. een zeer sterke alcohol met een beetje heilzaam zuur. Het wordt ingenomen als toevoeging aan thee of door het op een theelepel of suikerklontje te druppelen. De werking ervan kan worden omschreven als in het algemeen stimulerend, omdat ons lichaam deze stof niet kent en onder normale omstandigheden geen kans heeft, zodat hij met haar in contact kan komen. In tegenstelling tot wat het lijkt, dit is een zeer welkome situatie. Het proces van het binden van vrije radicalen, d.w.z. vrije radicalen, begint in ons lichaam, zeer reactieve zuurstofatomen, die volledig ongewenste oxidatiereacties kunnen veroorzaken. De oxidatiereactie is met andere woorden gewoon branden, die op cellulair niveau geen vlam veroorzaakt, maar het eindresultaat is hetzelfde, namelijk vernietiging van de oxidatiesubstantie. Vrije radicalen zijn volledig natuurlijk en kunnen zelfs in de lucht worden aangetroffen, dus je kunt er niet voor wegrennen, maar u kunt hun aantal verminderen.

Amber tinctuur heeft ook bewezen effectief te zijn bij het bestrijden van ontstekingen. Het wordt in de eerste plaats aanbevolen tegen idiopathische ziekten zoals reumatische syndromen, die chronische en langdurige therapie met niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen zijn, begint in hun geval schadelijk te zijn voor het lichaam. Er wordt momenteel gewerkt om het effect van barnsteenolie op de bloeddruk te bevestigen.

Gevonden op Google via zinnen:

  • amberkleurige alcohol