Campari - waarschijnlijk de beste bitter ter wereld!

Campari - waarschijnlijk de beste bitter ter wereld!

Personen, die net alcoholen leren kennen, zijn meestal tevreden met de informatie erover, dat Campari een bittere likeur is. Als ze echter de Italiaanse lekkernij rechtstreeks uit Milaan proeven, zullen ze zeker tot de conclusie komen, dat zijn definitie niet strikt is. Werkelijk, in dit geval hebben we te maken met een zekere generalisatie, want de verklaring is veel dichter bij de waarheid, dat Campari een bitter is. Waar hebben we het over en wat moeten we erover weten??

De meest klassieke combinatie - Red Italian + sinaasappelsap

De meest klassieke definitie zegt dit, dat bitter is een drank met een vrij hoog alcoholgehalte, onder vele anderen onderscheidt hij zich hier echter in de eerste plaats door, dat het op smaak is gebracht met extreem bittere kruiden, planten, en soms ook intense citrus, expressieve smaak. Helemaal aan het begin van zijn carrière werd hiervoor niet bitter gebruikt, om ervan te genieten. Ja, het werd regelmatig gedronken, meestal had het echter een bestemming, die we vandaag medisch zouden noemen. Na de maaltijd garandeerde het een goede spijsvertering, toen het werd bereikt na een uitbundig feest, je zou er zeker van kunnen zijn, dat de volgende dag voorbij zal gaan zonder onnodige 'sensaties'. Pas na verloop van tijd vond de bitter de eerste oplettende enthousiastelingen, dat een zeer bittere smaak zijn grote troef kan zijn, zodra je verliefd op hem werd, het was al moeilijk om een ​​duizelingwekkende carrière te stoppen, net als deze alcohol. Interessant, bitter vond zijn liefhebbers niet alleen op het Europese continent, maar ook in andere delen van de wereld, en zijn populariteit is nog steeds uitzonderlijk hoog.

Interessant, het duurde niet lang, en het werd ontdekt, dat bitter kan een geweldig ingrediënt zijn in drankjes en cocktails, de bittere toon hoeft helemaal niet overheersend te zijn. Bovendien, erkend, dat bitter benadrukt perfect de smaak van andere componenten van de dranken, dus vandaag kunnen we zorgvuldige barmannen ontmoeten, dat in elk goed drankje een beetje Campari moet zitten. Als we er zelf achter willen komen, kunnen we bittere bewonderaars worden, we moeten beginnen met heel eenvoudige drankjes met de toevoeging van Campari. De meest klassieke bestaat uit 25 milliliter (een klein glas) Campari, 75 milliliter sodawater en ijs, Sodawater kan echter worden vervangen door sinaasappelsap met een uitgesproken smaak en aroma. Campari Soda en Campari Orange zijn klassiekers in het genre, Daarom zou het leren kennen van deze dranken ons op geen enkele manier teleurstellen.

Er zijn veel alcoholen op de markt die een smaak hebben die erg lijkt op de originele drank. Er zijn zelfs enkele alcoholvlekken die de smaak van deze likeur weerspiegelen, Een van de beste Campari-smaken op de markt is de Zweedse likeur Red Italian. Hierdoor kunnen we de smaak van dit unieke bitter leren kennen en thuis unieke drankjes bereiden.

Gevonden op Google via zinnen:

  • campari drankjes met sap
  • Campari drinkt
  • is campari gezond
  • bittere smaak van het distillaat
  • hoe campari smaakt
  • hoe campari bijter te imiteren
  • componenten van dranken