Campari drinkt

Campari is een bittere Italiaanse likeur geproduceerd in Milaan, een van de meest populaire sterke dranken ter wereld. Het heeft een heel aparte smaak, scherp, een beetje peperig en kruidig,

Rode Italiaanse alcoholessentie, Campari-equivalent. Voor deze, die ze niet graag teveel betalen.

verkregen dankzij de "mysterieuze" combinatie van kruiden en bittere sinaasappelschillen. Een recept bestaat uit een combinatie van ca. 60 verschillende ingrediënten (Kruiden, Specerijen, fruitschil etc.) en distillaat. Slechts één persoon ter wereld kent het exacte recept, terwijl slechts enkele medewerkers van het bedrijf de deelproductiestappen kennen.

De ongewone kleur van Campari (diep, rood-robijn)het wordt verkregen uit een insect - de bladluis dactylopis coccus. Deze bladluizen voeden zich onder meer met cactussen, hun kleurstof wordt veel gebruikt in de voedingsindustrie en bij het verven van weefsels.

Campari Orange - dit is de meest populaire drank, gooi een paar ijsblokjes in het glas, 50ml Campari, 100ml sinaasappelsap, roer krachtig en voeg een schijfje sinaasappel toe. Volgens mij, de meest perfecte verhoudingen zijn 1:2.

Campari & Sprite (eigen recept) - 30ml Campari, 30ml wodka, 30ml Ginu, Sprite, Giet alcohol in een shaker met ijs, we mengen krachtig, giet het dan in een cocktailglas en vul het met Sprite

Campari Flip (eigen recept) - 20ml Campari, 10ml Martini Bianco, 10ml wodka, 40ml sinaasappelsap, 1 dooier (zo 1 eigeel, dankzij het zal de drank een interessante consistentie hebben, kleur en smaak, ADVISEREN), Meng alle ingrediënten krachtig met ijs in een shaker of blender, serveer direct in een cocktailglas. Bij het "hameren" van de dooier van het ei, vergeet niet om de eierschaal te verbranden met kokend water uit de ketel.

FillUp Red Italiaanse essentie, Campari-equivalent. Perfecte smaak, onherkenbaar.

Americano - de drank waarmee Campari de Verenigde Staten veroverde. In de VS werd Campari als te scherp en droog beschouwd. Dat is toen de drank werd gemaakt: 30ml wermutu, 30ml Campari, bruisend water, Giet alcohol in een glas met ijsblokjes en roer krachtig, voeg een schijfje sinaasappel toe en vul aan met bruisend water.

Campari Wit – 20ml Campari, 50ml droge witte wijn.

Campari Cocktail – 20ml Campari, 20ml Ginu, 20ml wermutu, Meng alle ingrediënten krachtig in een shaker met ijs.

Campari Sekt - 20 ml Campari en 60 ml goed gekoelde mousserende wijn.

Campari Tonic – 40ml Campari, tonic om bij te vullen, ijs-.

Likeuren zijn als essence verkrijgbaar in wijnwinkels.

Gevonden op Google via zinnen:

  • Campari drinkt
  • campari drinki
  • campari drankje
  • drink z campari
  • drink campari