Hoe wijn te drinken om hoofdpijn te voorkomen

Hoe wijn te drinken om hoofdpijn te voorkomen

Wijn en huiswijn zijn een respectabele drank, het teveel ervan veroorzaakt echter dezelfde staat van bedwelming, zoals teveel wodka drinken, bier of andere drank met percentage. Als je te veel wijn drinkt, kun je hoofdpijn krijgen.

Bereid om mezelf te beschermen tegen deze onaangename ervaring, u dient hiervan op de hoogte te zijn, in welk tempo moeten we alcohol consumeren, zodat het lichaam er regelmatig mee omgaat. Daarom, om wijn te drinken zonder bedwelmd te voelen, zwaar hoofd, of de benen niet meer gedronken moeten worden, dan een glas wijn in een uur, omdat gewoon of zo veel als 1 het lichaam heeft ca.. 8 Doen 10 gram, in dit geval wijn, dit is ongeveer de grootte van een wijnglas.

Ons lichaam zal niet snel kunnen afbreken, deze, wat we daarnaast drinken. Hierdoor kunnen we je misselijk maken, braken, hoofdpijn en andere symptomen die algemeen bekend staan ​​als een kater.

Er zijn echter manieren, om deze onaangename aandoeningen te voorkomen, en een daarvan is niet alleen meer of minder onthouding, maar om meer te weten te komen over de werkingsmechanismen van ons lichaam in contact met alcohol

Zoals algemeen bekend is, de lever is verantwoordelijk voor de vertering van alcohol, verbonden met de bloedbaan, dus waar het niet voortdurend tegen kan, gaat daarheen en samen met het bloed wordt het naar de hersenen en elk ander deel van ons lichaam getransporteerd, vandaar de algemene malaise en de hoofdpijn die in die tijd vaak optrad. Het ontstaat, wanneer de vloeistofdruk in de hersenen stijgt, vanwege het aceetaldehyde dat ze bevatten (gedeeltelijk verwerkte alcohol ). Dit aldehyde is ook zeer goed oplosbaar in water, doordringend diep in de weefsels en het uitbreiden van de haarvaten, waardoor we gaan zweten.
Het laat zich ook voelen, feit, dat in de hersenen, die goed van bloed worden voorzien, water met aldehyde uit de cellen vrijkomt, maar vindt geen uitlaatklep, creëert hypertensie, voelde, als pijn. We kunnen ook het teveel ervan ruiken, als de geur van niet volledig verteerde alcohol.

Helaas hangt de snelheid waarmee alcohol wordt afgebroken ook af van het geslacht. En ja, mannen verbranden het sneller dan vrouwen, hoewel, zoals u weet, er uitzonderingen zijn op elke regel.

We hoeven echter niet op te geven om te genieten van de smaak van ons favoriete drankje, stop met champagne-plezier met vrienden of familie, omdat het soms moeilijk is om de hele avond met één glas te zitten. De beste manier om met de effecten van intoxicatie om te gaan, is door met mate te drinken, en dan is het probleem gewoon 'over het hoofd'.

Het kan ook voldoende zijn om vooraf een medicijn met acetylsalicylzuur in te slaan (ingrediënt van elke pijnstiller) en vitamine C en E., bij voorkeur in een bruisende vorm. Laten we dit niet vergeten, dat roken tijdens het drinken de effecten van alcohol versterkt.

Gevonden op Google via zinnen:

  • aalbessenwijn stap voor stap
  • wat te doen zodat de wijn mijn hoofd geen pijn doet
  • wat te doen zodat mijn hoofd geen pijn doet na de wijn
  • winekit