Sangria

Sangria.

Sangria is een alcoholische drank, erg populair in Zuid-Europa, vooral in Spanje. Van daaruit kwam hij ook naar Polen, gebracht door toeristen. Het algemene idee achter deze drank is een combinatie van wijn, vers fruit en andere alcohol in één grote kan en deze drank koud serveren op warme dagen.

Er zijn veel recepten om sangria te maken, een van hen wordt hieronder weergegeven, geverifieerd:

Wijn, goedkoop, 0,5 l merlot + 0,5 l cabernet (u kunt ook gebruiken 1 lk huiswijn)

½ glazen cognac (rum of cognac kan ook worden gebruikt)

Vers sap eruit geperst: 2 sinaasappels, 1 citroenen, 1 limoenen (Ik raad je af om vers fruitsap te vervangen door kartonsap)

Po 5 fruit plakjes: sinaasappels, citroenen, limoenen, appels (of anderen naar eigen inzicht)

0,5 l van bruisend water (Ik moet hier vermelden, dat u in plaats van bruisend water een andere koolzuurhoudende drank kunt gebruiken, bijv.: sprite, jongens, tonic - naar eigen goeddunken. Ik volg de regel, dat hoe zoeter de wijn die ik gebruik, hoe minder zoet ik de vulling toevoeg, bijv.: op droge wijn - ik voeg Fanta toe, op zoete wijn - giet bruisend water).

Voorbereiding:

1 ik wina + 1/2 glazen alcohol + vruchtensap = Giet in een kan en zet een paar uur in de koelkast. Voeg voor het serveren gehakt fruit toe en voeg bruisend water toe (of een andere drank), Giet in glazen met ijs en het is klaar.

Van alcohol tot dolania tot sangria (rum, cognac, brandewijn, we kunnen ons voorbereiden met retouches voor alcohol, zij zullen het zijn: Lichte RUM, Jamaica RUM, Cognac of Cherry Brandy). De sticks zijn te koop bij veel wijnwinkels, U kunt meer lezen over het gebruik van alcohol-touch-ups op het Distillatie-portaal.

Gevonden op Google via zinnen:

  • sangria
  • sangria recept
  • hoe je sangria-wijn maakt
  • hoe je sangria maakt
  • sangria-wijnrecept