Wijningrediënten voor hoofdpijn

Wijningrediënten voor hoofdpijn

Mooie vrouw die wijn drinkt.Men gelooft, dat hij lijdt aan hoofdpijn 70% Palen, en ca. 30% heeft ze vaak. In de buurt 15% klaagt over migraineaanvallen, die vrouwen veel vaker aanvallen. Over 75% van hen wonen in grote steden, in de leeftijdscategorie van 30–45 jaar, met hoger onderwijs, zestresowane, druk, vervuilde lucht inademen.

Wetenschappers van de University of California in Berkeley hebben het apparaat ontwikkeld, ter bescherming tegen migraine, veroorzaakt, onder anderen. door rode wijn, ook door huiswijn. Het gaat vaak gepaard met hartkloppingen en kortademigheid of misselijkheid. Sommige mensen ervaren een piek in adrenaline en de zogenaamde. hypertensieve crisis.

De chemici gebruikten technologie die was ontwikkeld door NASA, dat het leven op Mars detecteerbaar moest maken. Dankzij het is het gemakkelijk om stoffen op te sporen die verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van onaangename aandoeningen, d.w.z. biogene aminen, verbindingen die voorkomen tijdens het rijpen (veroudering), gefermenteerde of gepekelde producten, bijv.. in kazen, wijn, gerookt vlees, olijven, noten, chocola.

Ondanks het feit, dat een groep analisten van over de hele wereld geen overeenstemming heeft bereikt, welke stoffen veroorzaken de migrainehoofdpijn, de aminen worden het vaakst aangegeven, inclusief tyramine en histamine. Daarom waarschuwen artsen en voedingsdeskundigen hun patiënten, om voedingsmiddelen die rijk zijn aan deze verbindingen uit hun dieet te schrappen. Wetenschappers hebben ontdekt, dat de hoogste concentratie biogene aminen wordt aangetroffen in rode wijn en sake, en de laagste in bier. Voorlopig test het apparaat alleen vloeistoffen

Het Californische apparaatje werkt goed voor mensen die overgevoelig zijn voor polyaminen. Het prototype is zo groot als een kleine koffer. Je moet wachten na het aanbrengen van een druppel wijn 5 minuten voor resultaten. Wetenschappers werken momenteel aan het verkleinen van de camera, zodat allergische mensen de digitale assistent kunnen meenemen naar een feest of restaurant en de samenstelling kunnen controleren voordat ze wijn drinken.

Gevonden op Google via zinnen:

  • hoofdpijn na wijn