Vinobrew – Drink bier met wijn en koffie

Vinobrew – Drink bier met wijn en koffie.

 

Vinobrew wat een combinatie is van wijn en bier, twee verschillende werelden combineren om een ​​buitengewone smaak te creëren, hoewel er in dit geval ook een derde ingrediënt is. Vinobrew is een combinatie van zoete rode portwijn met donker Stout-stijlbier, het derde ingrediënt is koffie.

Vinobrew is een gezamenlijk werk van wijnmakers, brouwers en koffieproducenten.

Brouwers kennen veel soorten hop, waarvan de kegelvormige bloemen harsen en oliën bevatten die het bier bitterheid en aroma geven. De bierproductie begint met het verwarmen van het water in een tank die een beslagkuip wordt genoemd. Wanneer de watertemperatuur 65ºC bereikt, wordt er een mengsel van mout in gegoten.

Mout is een gerstekorrel, tarwe of maïs die gedroogd was toen het begon te ontkiemen. Het roeren van de puree versnelt de afbraak van zetmeel, die verandert in gemakkelijk fermenteerbare suikers. Na een uur wordt het wort op deze manier verkregen, wordt in het fornuis gepompt en hop wordt toegevoegd.

Het wort wordt gekookt om de bacteriën te verwijderen. Vervolgens wordt de afgekoelde wort in een fermentatietank gegoten en wordt biergist toegevoegd. Binnen 10 Doen 14 dagen van het reproduceren van gist consumeren suiker, het produceren van alcohol en kooldioxide. Dit is hoe het wort in bier verandert.

In de koffieverwerkingsfabriek worden de bonen geroosterd, en vervolgens afgekoeld zodat ze niet verbranden, mengen helpt om warmte af te voeren.

De afgekoelde korrels worden tot poeder vermalen. Om koffie voor te bereiden vinobrew, gemalen granen worden in het filter gegoten dat wordt ondergedompeld in water en wordt achtergelaten 16 uren. Vervolgens wordt de gefilterde koffie in een container gegoten.

In een wijngaard worden de geoogste druiven geperst en gist toegevoegd en laten fermenteren. De afgewerkte wijn is verouderd 2 jaren in eikenhouten vaten. Vervolgens wordt de juiste batch geselecteerd door de zuurgraad en het suikergehalte te beoordelen.

Nu is het de smaak die telt vinobrew, dus experimenteren de proevers met verschillende hoeveelheden en soorten wijn en koffie, maar het belangrijkste ingrediënt is bier. Het is meer kunst dan wetenschap, het is een spel van verhoudingen. Elke portie wordt geproefd en gesnoven om het aroma te beoordelen, zoetheid, bitterheid, en zuurgraad – het idee is om een ​​harmonieuze mix van drie ingrediënten te creëren die ons een nieuwe smaak zullen geven, zonder de overheersing van een van hen. Als de ideale verhoudingen eenmaal zijn vastgesteld, worden ze opnieuw gecreëerd in het productieproces.

De geselecteerde wijn wordt uit het vat in vaten gepompt en aan de brouwerij geleverd. En in de brouwerij de juiste hoeveelheid wijn, het wordt van de vaten naar de tank gepompt, dan wordt de koffie toegevoegd, en het geheel wordt aangevuld met bier, dat is het belangrijkste ingrediënt van de drank.

Klaar mengsel vinobrew gegoten in vaatjes, waarin kooldioxide wordt geïnjecteerd.

Na het in een glas of mok te schenken, Er vormt zich schuim bovenop de drank, maar hier eindigen de overeenkomsten met bier – elke slok vinobrew het is een compleet nieuwe smaaksensatie.