Waarom is pizza zo populair in de VS??

Waarom is pizza zo populair in de VS??

Makkelijk groepsdiner of smakelijke middernachtsnack, pizza is een nietje in de Verenigde Staten. Amerikanen houden zo veel van pizza, dat ze eten 100 hectare pizza per dag. (Als u uw pizza-consumptie niet in hectares meet, het gaat over 350 stukjes pizza per seconde!) Heb je je ooit afgevraagd, hoe deze Italiaanse taart een Amerikaanse sensatie werd?

Goed, zoals de meeste Amerikanen, geëmigreerd. Pizza is zo populair geworden, deels vanwege het enorme aantal Italiaanse immigranten: zij vormden 4 miljoenen van 20 miljoenen immigranten, die in 1880-1920. Ze brachten hun smaakpapillen mee en maakten lekkere pizza's. Na de Tweede Wereldoorlog emigreerden Italiaanse Amerikanen naar het westen en vestigden zich in de buitenwijken, het introduceren van plakkerige kaas en heerlijke saus aan een groter land.

Italiaanse immigranten maakten eerst pizza in hun huizen en verkochten deze in panden zonder vergunning, voordat G.. Lombardi werd de eerste erkende pizzeria in 1905 jaar in New York. Met deze Amerikaanse pizzeria's is het tijd om een ​​stuk pizza uit te vinden. Terwijl pizza al arbeidersvoedsel was in Napels (plaats van zijn geboorte), een stuk bracht een revolutie teweeg in de pizza in de Verenigde Staten, waardoor het nog toegankelijker wordt voor drukke medewerkers, die nu een portie kon kopen, ze konden onderweg eten in plaats van de hele cake te kopen.

Kort na de introductie van pizza in de Verenigde Staten, pizza is populairder geworden in de Verenigde Staten dan in Italië. Dit is gedeeltelijk waarom, dat de pizza niet helemaal Italiaans is. Napels werd oorspronkelijk gesticht door Griekse kolonisten in de buurt 600 jaar BCE en het is bekend, er was daar pizza, voordat de stad werd herenigd met de rest van Italië in 1861 jaar. Kaas, Tomatensoep werd pas in de jaren veertig geïntroduceerd in de grotere Italiaanse keuken. Dus, tenminste voor even, de pizza was veel meer Amerikaans dan Italiaans.