Bagels med kjøtt- og sopppasta

Bagels med kjøtt- og sopppasta

1-2 strenger med bagels, 15 dag med stekt kjøtt (paringer), 10 en dag med sopp, 3 skjeer med smør eller margarin, skje tykk krem, salt, pepper, grønn salat, en pod rød paprika

Vask soppen og rengjør sjaktene. Stew med en del av fettet (1 skje), avkjøl og før den gjennom kjøttkvernen sammen med kjøttet. Tilsett smør i blandingen, krem, Dryss lett på salt og pepper. Bland alle ingrediensene til de er homogene. Vask paprikaen, kutt av roten, fjern reiret og skjær i fire deler. Legg massen i en pose med en nål og klem den langs hele omkretsen av hver bagel. Legg bagels på salatbladene og dekk dem over et rundt brett eller et fat; pynt med paprika.

 

Kjeks med sild og eplepasta

1 en pakke med kjeks, 40 en dag med sildfilet, 45 en dag med epler, 10 en dag med smør eller margarin, tomat

Vask eplene, skrell huden, eller la den være på hvis den er sunn, hule ut fredereden. Før eplene og sildefiletene gjennom en kjøkkenmaskin, tilsett margarin og rasp til det er glatt. Bruk en nål til å presse små dekorasjoner på kjeksen og legg dem på brettet. Pynt det hele med tomatpartikler.